Hvad stof bruges til at lave en brand tæppe?

April 9

Hvad stof bruges til at lave en brand tæppe?

Brand tæpper bruges til at slukke små brande ved at fjerne iltforsyning i området. Brand tæpper er ofte anvendes i laboratorier, køkkener, for computer brande og at kvæle flammerne på den menneskelige krop. Brand tæpper er lavet af en række materialer, designet til effektivt forhindre ilden i at sprede.

Glasfiber

Glasfiber brand tæpper er designet til at beskytte kroppen fra brand eller en varmekilde under en flugt. Glasfiber brand tæpper er miljøvenlig og let at bruge. Andre fordele ved glasfiber brand tæpper er, at de giver isolering og modstand mod meget høje temperaturer.

Kulfiber

En kulfiber brand tæppe tilbyder en stor modstand mod brand. Brand tæpper er ofte lavet af en blanding af kulfiber og andre brandhæmmende materialer. Kulfiber brand tæpper bruges af svejsere og tilbyde beskyttelse mod syrer og baser. Kulfiber er meget vanskeligt at brænde og giver meget lidt varmeoverførsel.

Uld

Denne naturligt brandhæmmende materiale er meget udbredt i fremstilling af brand tæpper. Ulds egenskaber kan forbedres med kemiske behandlinger til at øge sin flamme modstand. Uld brand tæpper er ofte bruges til at beskytte kroppen når undslippe en brændende bygning.

Aramid Fiber

Aramid fiber er et syntetisk materiale, der ikke vil brænde eller smelte og bruges i temperaturer op til 900 grader Celsius. Aramid fiber er også almindeligt anvendt i flamme-resistent tøj, organ rustning og nogle sportsudstyr.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com