Hjem inspektion Tjekliste for en South Florida hjem

April 9

Hjem inspektion Tjekliste for en South Florida hjem

Fordi køb af en bolig er ofte den største investering en familie vil gøre, er det vigtigt at vide præcis, hvad du køber. Hjem inspektioner tager gætteriet ud af processen for mange mennesker. I en hjem inspektion fra en certificeret hjem inspektører, struktur og store systemer af huset undersøges for slid og ælde, og eventuelle problemer, der kunne opstå fremover videregives.

Udvendige strukturer

Et hjem inspektør vil undersøge den udvendige struktur i huset, herunder tag, skorsten, sidespor, fundament og tilføjelser eller opbevaring elementer kunne dette omfatter problemer med nedsivning eller termite vandskade. Rapporten vil omfatte betingelserne af disse strukturer og hvad kan være nødvendige for at reparere dem eller bringe dem til koden, hvis det er nødvendigt. Besigtigelse gives også til gennemsøgning mellemrum, der er et fælles træk i South Florida hjem

Indre strukturer

Hjemmet inspektøren vil undersøge indvendige af huset også, på udkig efter strukturproblemer i loftet, kælderen, badeværelser, vaskerum og andre områder. Udformningen af huset, der fortæller inspektøren meget om hvordan det blev bygget, er en del af sagkyndiges rapport. I det sydlige Florida, har brugen af drywall fra Kina indeholder ætsende svovlforbindelser givet hjem inspektører et andet problem at kigge efter under deres undersøgelser af ejendom, ifølge nationale sammenslutning af certificerede hjem inspektører. Tegn af dette materiale er en stærk svovl lugt, kobber ledninger, der er mørke eller korroderede og etiketter på drywall, der er knyttet til kendte producenter af dette produkt. Denne drywall skal fjernes eller behandlet for at forebygge korrosionsproblemer i hele huset.

VVS

VVS-systemer i hele huset får en visuel inspektion. Gamle eller inkompatibel VVS linjer, lækager, korrosion eller problemer med bortskaffelse er angivet i rapporten. Inspektøren undersøger Badeværelse armaturer, vandhaner og rør, Tøjvask værelse og køkken områder for tegn på VVS-problemer. Hvis egenskaben har septisk, er en læsning og dye test gjort for at teste det, ifølge Inspectopedia.com.

Elektriske

Inspektøren undersøger også det elektriske system i huset for at se, at ledninger ikke er beskadiget eller forældet for dagens elektriske forbrug. Eventuelle elektriske farer er angivet i rapporten.

Varme & køling

Defekt varmeanlæg eller dem, der er dårligt vedligeholdt kan medføre arbejdsmiljømæssige risici. Inspektøren vil omhyggeligt undersøge systemet for at se, ovn eller opvarmning enheder fungerer korrekt, og at systemet kan fungere effektivt i den nødvendige gulvplads. Luftkonditioneringsanlæg Se tunge skik i South Florida, især i sommermånederne. Inspektøren vil teste kølesystemet og tage til efterretning af hvor godt det er blevet fastholdt.

Termite kontrol

Dette kaldes officielt for "træ-ødelægge insekt inspektionsrapport" og er ofte en nødvendig funktion for salget af boliger i South Florida. Nogle hjem inspektører giver denne betænkning ud over strukturelle inspektioner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com