Værktøjer til nem keramiske fliser fjernelse

April 9

Keramiske fliser er beregnet til at blive sat, hvilket er grunden til at fjerne det er generelt en hård opgave. Det er holdt på plads af mørtel, med cement fuger mellem fliser; Når det bryder, det har tendens til at splintre som glas. Flere forskellige værktøjer er nødvendige for forskellige fjernelse projekter. I alle tilfælde bære beskyttelsesbriller, tungt klud handsker og heldragten tøj. Uanset projektet, skal du bruge en kul-stil skovl at øse op fliser og skraldespande til at trække det væk.

Hele gulvet fjernelsesværktøjer

Være insisterende, når du fjerner en hel keramiske gulv. I modsætning til bakkes op af en væg er underlag af et gulv solid nok til at modstå sledge hammer slag og koben. For at minimere flyvende skårene, lå tykt lærred tarps over overfladen af hver sektion før ved hjælp af en forhammer. Svinger hammeren over og nedad, nogle aktiveringskraft, men for det meste lade vægten af hammeren gøre arbejdet. Hvis underlag er krydsfiner, vil hammer slag få den hoppende, hvilket vil vibrere og knæk mørtel for at frigive fliserne. Hvis underlag er cement board, bryde op nok fliser til at få et koben under et bord søm at starte nysgerrige op i bestyrelserne.

Injektionsmørtel udvinding og individuelle flise fjernelse

Hvis du prøver at fjerne nogle fliser samtidig med andre intakt eller hvis du tager fliser fra en væg, tilgang tillader projektet med mere finesse end en forhammer. Stedet for at anvende kraft til fliser fra overfladen, komme ind under dem, hvilket betyder, at du bliver nødt til at grave nogle af fuger mellem fliserne. En håndholdt injektionsmørtel så er billig og nem at bruge, men kræver styrke og udholdenhed. En anden mulighed er en injektionsmørtel-fjernelse disk, der tillægger din boremaskine til at slibe det. Enten måde, fjerne injektionsmørtel fra en linje, et par fod lang, og derefter bruge en tynd skarpe mejsel og standard hammer til at trykke på bunden af fliser fra inden for de åbne linjer, indtil de er løs. Arbejde udad derfra.

Oprydning værktøj

Et gulv eller væg, der har flise fjernet vil ikke være klar til nye fliser eller anden belægning uden lidt mere arbejde. Flise vil forlade tørrede mørtel og injektionsmørtel bag, der vil blande sig med ny vægbeklædning, gulve. Til gulve, bruge en heavy metal gulvet skraber, som du kan købe drevet eller ikke afhængigt af hvor stor job er. For vægge er en tyk metal spartel eller standard maling skraber normalt tilstrækkeligt. I begge tilfælde følge op med et bælte sander til at udjævne overfladen og få resterende materiale.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com