Når at beskære en fersken træ i Pennsylvania

April 10

Fersken gøre fremragende producenter som baghave frugttræer, eller som en grove. Når korrekt vedligeholdt, ferskner vokse søde og rigeligt nok til at bryde de grene, hvis de ikke plukkes hurtigt. Sammen med grundlæggende i pleje kræver fersken en årlig beskæring. Timingen af beskæring er afgørende for din træets evne til at producere i de efterfølgende år. Uden beskæring, kunne du have reduceret udbytte, og en skadet eller syge træ. Med beskæring, forvente en stærk, sundt træ og en rekordhøst af frugt.

Instruktioner

•Find din hårdførhed zone. Pennsylvania grænser to hårdførhed zoner, 5 og 6. Forskning dit postnummer for at finde ud af hvor din placering falder. Zonen hårdførhed spiller en stor rolle for konstatering, når du skal beskære din fersken træ, især med hensyn til den første og sidste frost. Typisk i en hårdførhed zone 5, kan du sikkert begynde beskæring mellem maj 1 og 31 maj. Frost-safe datointervallet for hårdførhed zone 6 falder mellem 30 marts og April 30. Dette er baseret både på vejret tendenser for året og din hårdførhed zone. Tjekke de lokale Almanak eller det lokale vejr for oplysninger om de nøjagtige frostfrit datoer.

•Prune let i løbet af sommeren. Især for unge træer skal du beskære om sommeren. Unge fersken skal beskæres, hjælpe dem med at holde den rigtige form for at støtte fersken produktionen og luge ud i ikke-frugt producerer grene. Beskære dem ind i en åben vase form så nok lys kan infiltrere træet. Uden dette lys er træet i stand til at producere ferskner. Brug Sakse til grene op til 2 inches i diameter, og en pole træbeskærer for filialer, der er uden for rækkevidde.

•Prune i vækstsæsonen og i foråret efter den sidste frost. Eventuelle døde grene eller vandstråler skal beskæres væk gennem vækstsæsonen og tidligt i foråret. Døde eller beskadigede grene kan tiltrække insekter og sygdom, og gnide skade resten af træet. Vandstråler vokse fra de øverste flader af grene. Disse er energi suckers, der vil dræne dit træ og reducere fersken produktion. Altid fjerne dem. Fjerner døde eller beskadigede grene om vinteren er også acceptabelt, men beskære ikke sund grene under hårde vintre.

•Prune ældre træer tungt i foråret. Mange ældre træer begynder at miste produktion, som de bliver ældre. En kraftig beskæring om tre års værd af vækst, kan puste nyt liv i træet. Med en stor del af sin vækst fjernes, vil træet cykle tilbage i sin tidligste stadier, voksende sundt, frugt-producerer træ. Det aktuelle års afgrøde vil være meget lille, men efter et år med nye vækst din træet vil blive tilbage til producerer stærkt. Kontrollere farmer's almanac og vejrudsigter for dit område i Pennsylvania. Gøre denne form for beskæring efter den sidste frost at undgå at beskadige træet. Udvis forsigtighed, som Pennsylvania vintrene kan være uforudsigelig.

•Prune til at forbedre fersken produktion. Beskære ferskner i sæsonen produktion at øge frugt størrelse. Dette gøres ved at fjerne frugt og forlader en 6-tomme hul til de næste frugt. Selvom meget arbejdskrævende og ikke nødvendigt, vil dette øge størrelsen af ferskner produceret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com