Hvad du skal bruge til at dræbe små hvide orm på Geranium planter

April 11

Hvad du skal bruge til at dræbe små hvide orm på Geranium planter

Pelargonier (Pelargonium arter), der vokser som stauder i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9-11 og enårige i alle andre zoner, USDA, er populære hos mere end gartnere; de er også elsket af mange skadedyr. Disse omfatter bladlus, cottony pude skala, alpevioler og spider mider, larver, mealybugs, thrips, snudebiller og whiteflies. Når det kommer til hvide orme, larver af svamp myg er normalt at skade geranium.

Svamp myg larver

Lille svamp myg larver bliver gennemsigtige ved hvid, med sort, indkapslede hoveder. Disse hvide "orme" bor i jorden omkring pelargonier og æder rødder og stængler af planter, forårsager stor skade. Frøplanter, stiklinger og småplanter er mest udsatte. Voksne er også små, nåede kun 1/8 af en tomme. De ligner en myg med lange ben og tråd-tynd antenner. Som navnet antyder, spise svamp myg svampen, især Botrytis svampe. Hunnerne lægger æg i jord nær kilder af svampen, herunder pelargonier lider af botrytis leaf spot eller botrytis blossom blight.

Biologisk kontrol

Bacillus thuringiensis, Steinernema feltiae og Hypoaspis miles er naturlige rovdyr af svamp myg larver. BT er en bakterie, der dræber en svamp myg larve ved at frigive en giftig protein krystal i de larve gut, der forårsager larve til at stoppe fodringen, effektivt drab det. To til tre programmer kan være påkrævet. Steinernema feltiae er gavnlige nematoder, der typisk anvendes til counter svamp myg larver. Disse nematoder ind gennem åbninger i de larve krop, hvor de frigiver toksiner, der i sidste ende dræber larve. De gengiver også inde de larve kroppen inden de forlader det til en ny vært. Hypoaspis miles er jord-bolig mider, der bytte på larverne. De kommer i en 1-liters Vermiculit eller tørv luftfartsselskab med en shaker låg og kan drysses over jorden omkring det inficerede anlæg. Blandingen kan også indeholde skimmel mider, en fødekilde for Hypoaspis miles. De er mest effektive for mindre skadedyrsangreb og kan bruges sammen med de andre biologiske kontrolelementer.

Andre naturlige løsninger

For at forhindre gengivelse af mere hvid svamp myg larver, kan voksen svamp myg blive fanget ved at sætte ud skåle af æblecider eddike eller øl. De drukne når de dykker ned i den søde, gærede væske. Klæbrige fælder placeret på toppen af jorden også arbejde på de voksne skadedyr. Fælde svamp myg larver bruger kartoffel skiver. Skær en kartoffel i 1-tommer runder, som er ¼ til ½ tommer tyk og satte dem på toppen af jorden omkring bunden af planten. Efter mindst fire timer, Saml larver og afhænde dem. Diatoméjord er også effektiv til at dræbe svamp myg larver når den anvendes på jorden. Tilføj 1/2 pund til en 5-gallon spand med vand eller drys pulveret i et tyndt lag på jordens overflade omkring bunden af planten.

Forebyggelse

Undgå svamp myg larver fra fodring på din pelargonier ved at forhindre Botrytis cinerea og andre svampe. Sørg for at din geranium er plantet i jorden med god dræning, og undgå overwatering. Svamp vokser i jord, der forbliver våde. Også mulighed for god luftcirkulation omkring planterne til at hjælpe jorden tørre hurtigere. Fjerne døde blade, stængler og blomster for at yderligere at forhindre potentielle svampevækst. Styre skadedyr såsom whiteflies og spider mider, der kan også lette svampevækst. Øge din geranium immunitet ved at give den flydende tang, som indeholder gavnlige bakterier. Tilføje en capful pr. gallon af vand under regelmæssig vandingerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com