Garage døren Alarm komponenter

April 11

Garage døren Alarm komponenter

Garage døren alarmer er vigtige, fordi tyvene ofte komme hjem gennem garagen. Dette er en af de nemmeste adgangspunkter for tyvene i ethvert hjem, så er det vigtigt at udstyre din garageport med den nyeste teknologi til at forhindre tyveri. Garage døren alarmer kan forbindes med ledninger, via den samme form for teknologi, der bruges til standard dør og vinduessensorer. Der er adskillige nøglen komponenter at overveje før du køber en alarm for din garageport.

Flere område skærme og Inter-kompatibilitet

I det mindste, købe en alarm, der dækker mindst to potentielle adgangspunkter, som foran, bagpå eller side indgange til din garage. Dette er en temmelig standard funktion, og bør være en del af din indkøbsliste, selv om du er på et meget stramt budget. Du bør også kigge efter alarmer, der er potentielt kompatible med andre sikkerhedsenheder, fordi du kan ønske at tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner til din garage efter din indledende alarm installation. Ser for garage døren alarmer, der kan følges med bevægelsessensorer, for eksempel--du vide aldrig, hvordan din fremtidige sikkerhed brug vil ændre sig over tid.

Synlige funktioner og indstillinger for lyd

Beskeder bør være højt nok til at blive hørt fra en afstand og karakteristisk nok til at indikere sikkerhedsbrud i forskellige områder. Volumen er vigtigt, så se efter alarmer med flere bred vifte modtagere, der kan installeres på flere steder i hele dit hjem. Søge justerbar volumen kontrol og muting muligheder; alarm behøver ikke at være funktionel på alle tidspunkter, især når du arbejder i din garage. Alarmer skal også omfatte en form for visuel funktion, såsom blinkende lys, for at advare folk, der har problemer med hørelsen.

Forsinkelse timere

De bedste garage døren alarmer omfatte indstillinger såsom forsinkelse timere. Disse er praktisk, fordi de forhindrer dig fra at skulle justere din alarm eller slå det og slukkes, når du åbner eller lukker din garageport. Ser for en vis fleksibilitet i længden af den forsinkelse kontrol, som kan variere fra sekunder til minutter eller endog timer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com