Hvordan virker en Vent-fri pejs?

April 11

Ingen skorsten kræves

Vent-fri pejs kræver ingen skorsten eller udenfor ventilationssystem. Eventuel varme, der produceres bliver inde. I stedet for at bringe i luften fra ydersiden og udmattende brændbart biprodukter udenfor som en ventileret pejs ville gøre, brænder et vent-fri varmesystem luft, der er allerede inde, og det kræver ingen udluftning. Den vent-fri pejs opererer på naturlige eller propan gas, lige så måske din ovn, tørretumbler eller gas range, og de fleste modeller ikke kræver elektricitet til at køre. Naturgas er ren forbrænding, uden en masse røg og emissioner, så mængden af kulilte udsendte er meget lille og sikkerhed begrænsninger fastsat af EPA.

Funktioner

Vent-fri pejse indeholder en ilt udtynding sikkerhed Pilot (ODS), som skærer ild i pejsen, når iltindholdet i rummet bliver for lavt. Denne funktion i den vent-fri pejs er fremragende til sikkerhed. Du kan også købe vent-fri logs specielt designet til at arbejde i din pejs. Disse logs udsender en blå flamme, snarere end en traditionel brændende log orange flamme. Spjæld i pejsen skal også, ikke holde åbent, mens direkte aftræk pejs kræver et åbent spjæld. Denne type af pejs er ofte fundet i soveværelser, badeværelse eller spil værelser med ingen skorsten design. Før du installerer denne model, check med din bygningsreglementer for acceptable BTU grænser i disse værelser og kodning regler i dit område.

Fordele

I forhold til dyrere ventileret enheder, vent-fri pejse typisk køre 65 til 70 procent af udgifterne. Installationsomkostninger, uden den savn hen til opstille ventilation linjer eller skorstene, er meget lavere end alternativet. Vent-fri varmeapparater siges at være 99 procent effektiv i brændende brændstof, meget højere i forhold til den udluftet form, hvorved der spares boligejer på brændstofudgifter. Endelig, vent-fri pejse tillade dig en følelse af fleksibilitet; de kan installeres i stort set alle rum i huset hvor der er en gas linje. Mens ikke for alle, er den vent-fri pejs en sikker og økonomisk mulighed, koster kun et par cent i timen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com