Hvordan man dyrker grøntsager og urter indendørs

April 11

Grøntsager og urter kan dyrkes indendørs under enhver sæson af året. Ud over at give mad til middagsbordet, kan indendørs planter være Tiltrækkende og duftende. De også tilbyder bekvemmelighed og kan reducere dine omkostninger til købmand. En række planter arbejde godt indendørs, herunder grøntsager som salat, tomater og gulerødder, og krydderurter som purløg, rosmarin og timian. Grøntsager, der vokser store, såsom majs og græskar, fungere ikke godt indendørs. Peberrod og fennikel er et par urter, der ikke trives indendørs.

Instruktioner

•Pick en vindueskarm eller et område i nærheden af et vindue til at oprette din indendørs haven. Beregne mængden af sollys området modtager hver dag i løbet af vækstsæsonen. Grøntsager, der bærer producerer over jorden har brug for mellem fem og otte timers direkte sollys hver dag. Rodfrugter kræver mindre direkte sollys. Urter har brug for omkring seks timers daglig sollys. Hvis du er hæve dine planter om vinteren, skal du muligvis supplere sollys med fluorescerende lys.

Forpakket frø eller sæt transplantationer til grøntsager og urter, der ikke har store rodsystemer og ikke tager en masse plads når moden. Køb containere med mindst én drænhul. Købe containere, der vil være store nok til at holde de modne planter. Må ikke genbruge containere, der har afholdt giftstoffer. Hvis du bygger et træ plantageejer, brug ikke træ, der er blevet behandlet med giftige kemikalier eller konserveringsmidler. Udover træ, kan beholdere laves af ler, plast eller metal.

•Purchase pottemuld, der indeholder gødning. Fyld dine containere til ½-tommer af den øverste rand. Plante frø og planteformeringsmateriale ifølge instruktionerne emballagen eller etiketten. Placer ikke planter med forskellige vanding eller sollys krav i samme beholder. Placer containerne på en bakke, fyldt med omkring en tomme af små sten, der kan indsamle kloakering. Blidt vand jorden, indtil vandet løber ud af drænhuller.

•Kapacitet planterne regelmæssigt ifølge hver plante behov. Nogle planter, merian og timian, skal tørre ud før der vandes igen, mens andre planter, såsom rosmarin, ikke må blive tør. Indendørs planter kræver ikke vanding så ofte som udendørs planter. Lejlighedsvis slå containerne, så begge sider af planten får direkte sollys.

•Thin planter som nødvendigt og sted stakes i krukker med planter har brug for ekstra støtte, såsom tomater. Behandle planter for insekter, som nødvendigt, ved at sprøjte med en opløsning af sæbevand. Bland en gallon af varmt vand med en eller to spiseskefulde af opvask sæbe for denne behandling. Anvende en vandopløselig gødning efter otte til 10 uger. Repot planter, hvis rødder strækker sig gennem den beholder drænhuller. Høste dine grøntsager og urter som de modnes. Vask dem grundigt før du spiser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com