Sådan Care for Arborvitae

April 12

Arborvitae er en populær landskabspleje busk, der bruges ofte i nærheden af fundamenter og langs hegnet rækker. Hjemmehørende i Nordamerika og Asien, arborvitae tilhører familien cypress stedsegrønne og funktioner fladtrykte grene med små blade. Typisk nem at dyrke og vedligeholde, arborvitae fås i forskellige størrelser, lige fra små, kompakte buske til højere sorter nåede godt over 10 fod i højden. Tage ordentlig pleje af din arborvitae i løbet af året til at sikre en sund plante.

Instruktioner

•Plant arborvitae langs fonde, langs hegnet rækker og i andre områder som ønsket. Vælge områder, der er veldrænet, og grave et hul, der er dobbelt så stor som rodklumpen. Placer arborvitae i hullet og dække rodklump med jord. Pack jord løst omkring rodklump og vand grundigt.

•Prune arborvitae i foråret og efteråret med bypass grensakse. Fjerne lemmer, der rækker ud over den naturlige form af planten, og også fjerne alle døde eller beskadigede vækst. Undgå beskæring i de varme sommermåneder at forhindre brunfarvning af lemmerne.

•Propagate arborvitae fra stiklinger til nye planter. Skær 4 til 6 inches off i slutningen af en legemsdel, og fjern mindst 2 inches af bladene fra bunden af skæring. Placer opskæring i muldjord blandet med sand og vand regelmæssigt at tilskynde rodudvikling.

•Beskyt arborvitae fra Vinter sne og is med en busk wrap. Brug jute eller speciale busk netting, der er designet til at holde sammen på lemmer af busk og forhindre ophobning af sne og is. Wrap arborvitae sikkert, men der er ingen grund til at trække det stramme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com