Sådan Program Wayne-Dalton fjernbetjeninger

April 12

Sådan Program Wayne-Dalton fjernbetjeninger

Wayne Dalton fremstiller en komplet serie af garageporte og døråbnere. Selv om Wayne-Dalton bruger Genie oplukkere, har de også deres egen unikke linje. Programmering nye Wayne-Dalton fjernbetjening kræver aktivering fjernbetjeningen før programmering oplukker. Wayne-Dalton fjernbetjeninger er tilgængelig udelukkende gennem Wayne-Dalton og Wayne-Dalton autoriserede forhandlere. I modsætning til mange oplukkere, iDrive linje har et slankere hoved, magt og knappen programmering er på siden.

Instruktioner

•Tryk og hold den store knap under de små med fingeren. De røde LED-lys på kontrolelementet blinke hurtigt i to sekunder og derefter ophold på løbende når kontrolelementet er aktiveret med succes. Slip knappen.

•Indstil en trin stige under Wayne-Dalton garage døråbner motor hovedet. Tryk på den røde "Lære" knappen på bunden af motor hovedet alt efter hvilken enhed du ejer eller side. En LED-indikator blinker på Quantum klassiske og Doormaster oplukkere. Et enkelt bip udsender fra iDrive linje oplukkere.

•Tryk og hold, en af de mindre knapper på senderen. LED lys på oplukker vil slukke eller vil du høre et enkelt bip afhængigt af oplukker. Slip knappen.

•Fortsæt indstilling senderen til Doormaster enheder kun. Tryk og slip knappen igen. LED-lys vil blinke og derefter slukke.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com