Hvordan man forebygger rynker i dit tæppe

April 12

Rynker i tæppet er ikke blot uinteressant, men potentielt farlige så godt. Børn og ældre kan have svært ved at se at tæppet er rynket og kunne eventuelt tur og falde, hvilket resulterer i eventuel skade. Tæppe rynker er normalt et resultat af tæppe lag kommer fra hinanden under overfladen, forårsaget af normale slitage. Desværre, mange tæpper oplever denne form for nød. Du kan dog forhindre, eller i det mindste forsinke skaden opstår.

Instruktioner

•Lay plast tæppe løbere i de områder, der modtager mest mund trafik. Tæppe løbere er lavet af et tungt materiale, der vil forhindre løber fra at opleve så meget misbrug. Lægge løbere i travle områder, såsom trin, døre, gangarealer og familieværelset. Løberne har pigge på deres nederste sider, der vil hjælpe med at holde dem på plads.

•Sæt dekorative tæpper i områder, der opretholder høje mængder af trafik. Tæpper vil blødgøre slag af skader forårsaget af mund trafik og vil forsinke tæppe rynker. Placere tæpper i områder, der ser en masse aktivitet.

•Brug et tæppe båre at holde dine tæpper stramt. Tøm møbler ud af lokalet og bruge en magt båre eller knæ kicker til at strække sig på tæpperne. Du vil sandsynligvis nødt til at trimme det overskydende tæpper, der er oprettet ved at strække med et tæppe skærende værktøj. Tæppe installation virksomheder kan komme til dit hjem og udføre denne opgave for dig, hvis du er utryg, gør det selv.

Tips & advarsler

  • Vakuum før du forsøger at strække tæppe, som gør så kan forhindre støv og andre materialer i tæppet bliver luftbårne i løbet af processen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com