Tomater, der kan dyrkes i ampler

April 12

Tomater, der kan dyrkes i ampler

Vegetabilske gartnere, der har begrænset plads, ønsker at dekorere en veranda eller andre område ved hjælp af en produktiv plante eller blot ønsker at prøve at dyrke en mindre konventionelle modellen i en hængende kurv kan vælge at dyrke tomater. Sorten tomat til en hængende kurv skal vælges omhyggeligt, som de fleste sorter ikke vil vokse godt på container betingelser. Imidlertid har flere typer af tomater vækst vaner velegnet til dyrkning i containere.

Patio Hybrid

Patio Hybrid tomat sort er en stærk dværg plante, der producerer relativt store, 3-ounce frugt i 65 dage. Patio Hybrid er bedre egnet til større hængende kurve og kan kæmpe i containere, der tillader kun en gallon eller to af jord.

Små Fry

Små Fry tomatplante udfører godt i ampler. Frugter, der vokser en tomme bred er produceret af modne planter i 72 dage.

Tiny Tim

Tiny Tim tomat planten har en meget væksthæmmede vane og producerer tommer-dækkende frugter. Denne plante er blandt de første til at modne, der producerer tomater efter kun 45 dage. Kirsebær gold er en guld-farvede version af Tiny Tim.

Red Robin

Den røde Robin sort er et super-dværg plantedyrkning kun 6 inches høj. Efter 55 dage producerer en Red Robin mild smag, tommer-dækkende frugter. Den gule Kanariske er en gul-frugtsætning sort med de samme vækst vaner som Red Robin.

Nisse Hybrid II

Sorten Pixie Hybrid II består af kompakte dværg planter. Planten bliver kønsmoden på 52 dage, producere 2-ounce frugter.

Husky hybrider

Husky hybrider fås i rød, guld og pink sorter, så opkaldt for farven på frugt hver producerer. Husky hybrider producere forholdsvis store, 6-ounce frugter efter ca. 70 dage. Disse planter udviser resistens over for Verticillium og Fusarium visnen, er dværg og har længere høst perioder.

Micro-Tom

Micro-Tom række er en meget dværg-type tomat. Det er egnet til dyrkning i potter så lille som 4 inches tværs.

Florida kurv

Florida-kurven er en dværg tomat mest nyttigt i ampler i meget fugtigt klima. 6-tommer anlægget af denne sort producerer 1-tomme frugter.

Floragold Basket

Sorten Floragold kurv tomat kan dyrkes med tre planter pr. enkelt 12-tommer hængende kurv. Dette udvalg kan producere en massiv mængde af gul, cherry mellemstore frugter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com