Hvad dræber giftige sort mug?

July 29

Hvad dræber giftige sort mug?

Levende områder kan blive farligt når fugtigt eller dårlig luftkvalitet blander med svampe Stachybotrys chartarum til at danne hvad er kendt som "giftige sort mug." Mens mug kan være en fare, er der flere måder at dræbe formen, så den ikke returnerer.

Indeholdende og rengøring området

Begrænse spredningen. Skære ned på støvet, da Sporerne kan blive luftbårne, sprede svampe til tidligere upåvirket områder. Ethvert sted, der er mørkt, og fugt ophobes, et sted mold kan vokse. Forsegle rummet ved hjælp af plastplader forsegles med tape over enhver airways, døre, ventilationskanaler og andre åbninger. Dræbe den sort skimmel kræver at du først rense området. Brug en lys vandspray, hvis området er tørt. Brug en sæbevand blanding til at rense de inficerede områder til at slippe af med så meget mug, som du kan.

Bagepulver

Ifølge hjemmesiden rengøring sort skimmel, der er flere hjem produkter du kan bruge til at slippe af med den giftige sorte mug. Bruge bagepulver på tæpper. Placer bagepulver over gulvtæppet og lad det asborb formen natten over. Støvsug det op om morgenen.

Borax pulver

Borax pulver er en effektiv metode til at dræbe mold. Tage en kop af magt for hver en kop vand til at rengøre gulve. Krat det i løbet af små områder. Klare den scummy mugne væske med en vaskeklud, men ikke skylles. Hvis du forlader borax på natten over, vil det bidrage til at forhindre mug kommer tilbage. Gentag indtil mug er alle væk.

Brintoverilte

Du kan købe hydrogenperoxid fra de fleste kiosker. Hæld i en sprayflaske og dække den inficerede overflade med væsken. Vent cirka 15 til 30 minutter før skrubbe. Hvis du finde formen ikke er kommer ud, kan du prøve en højere koncentration. Hydrogenperoxid er praktisk for en række overflader.

Citronsyre blander

To slags citronsyre baseret produkter kan købes i supermarkedet og har fordelen at være et sikkert alternativ til kemikalier. Grapefrugt frø ekstrakt kan købes i dagligvarebutikker, og du behøver kun 20 dråber ekstrakt til hver kop vand. Slukke for mug og tørre det af med en vaskeklud. Krystalliseret citronsyre er en anden billig og sikker løsning. Bruge omkring en kop af syre for hver en og en halv gallon af vand. Lad det trække over formen til at hjælpe med at rense mold. Det tager et par skylninger at få det ud.

Ammoniak

Ammoniak er en anden kemisk indstilling, som du kan bruge til at dræbe mold. Bland ammoniak og vand i lige store mængder i en sprayflaske. Spray blandingen på formen, og lad det sidde et par timer før vask det med vand. Efter iblødsætning det ned, lad det tørre helt. Ammoniak kan være et farligt produkt når det blandes med blegemiddel, så vær forsigtig, når du bruger den.

Finde kilden

Rengøring og komme af med den sorte skimmel vil kun gå så langt. Find ud af, hvorfor fugten er høj nok til at støtte avlen af svampene. Bruge en fugt meter til at finde ud af fugtighed i luften. Ifølge hjemmesiden giftige sort mug Info skal noget over 55 procent behandles. Leje eller købe en affugter. Hvis området er våd, skal du bruge fans til at hjælpe tørre området.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com