Sådan Sanitize Pet pletter

April 13

Sådan Sanitize Pet pletter

Mens kæledyr bringe os glæde og kammeratskab, kan de også producere pletter i vores hjem, oftest fra opkast, afføring, urin eller spyt. Disse pletter forårsage ubehagelige lugte og er grobund for bakterier og bakterier. Når du fjerner pletter, du har brug at desinficere området for at fjerne disse bakterier fra polstring, gulvtæppe, fliser, træ eller andre overflader i dit hjem.

Instruktioner

•Blot væk så meget af det organiske materiale som du kan med køkkenrulle. For tørrede på sagen, våde område med vand og bruge en scrub pensel til at fjerne den tørrede affald. Spray brintoverilte på overfladen efter aftørring væk snavs, og lad det sidde til 5 minutter til at dræbe bakterier og bakterier. Tørre væk peroxid. Du behøver ikke at skylles området, som brintoverilte nedbryder til ilt og vand selvfølgelig.

•Tag så meget af det flydende eller fast materiale som du kan fra polstring. Hæld vand på pletten og dup det væk. Bland 1/3 kop eddike med 2/3 kop vand og hældes eller spray det på stoffet. Bruge en scrub pensel til at arbejde blandingen ind i stoffet og fjerne pletten. Behandle pletten igen, og lad det tørre naturligt. Eddike vil naturligvis desinficere området med eddikesyre, dræbe lugt-forårsager bakterier og bakterier.

•Rengør pet pletter på tæpper med hydrogenperoxid. Efter blotting eller tørre væk den økologiske pet spørgsmål, mix 2 dråber opvask væske med en kop vand og krat det ind pletten til at fjerne den. Hæld brintoverilte til området og lad det tørre. Dette vil naturligvis fjerne resten af pletten og desinficere tæpper og polstring nedenunder.

•Disinfect og fjerne vanskelige pletter med en pasta lavet fra ilt blegemiddel og vand. Kombiner 3 tsk ilt blegemiddel med vand nok til at lave en pasta. Læg pastaen oven på pet pletter og bruge en scrub pensel til at arbejde det ind i overfladen af det stof, tæppe, gulv eller counter top. Tillad pasta til tørre og Børst eller vakuum væk overskydende pulver. Skyl overfladen med vand for at fjerne enhver pulver rester. Ilt blegemiddel vil fjerne eventuelle bakterier og bakterier fra pletten.

•Sæt vaskbar varer som tøj, gardiner, pet bedding eller møbler slipcovers i vaskemaskinen. Tilføje 1 kop eddike eller 3 tsk ilt blegemiddel til vask, sammen med din almindelige vaskemidler. Køre vask på en varm cyklus, at desinficere elementerne og fjerne pletter.

•Wash forseglede gulve, vægge og bordplader plettet af kæledyr med en blanding af 1 tsk blegemiddel og 1 gallon vand. Brug en svamp eller moppe til at tørre overfladerne og rengør pletter. Tillad overflader til luft tørre efter rengøring. Da koncentrationen af blegemiddel er meget lav, skal du ikke skylle overflader.

Tips & advarsler

  • Brug ikke eddike som en renere på granit overflader, da det kan sløve finish af granit. I stedet bruge antibakterielle klude til at desinficere overfladen.
  • Erstatte 1 kop eddike til 1 tsk af klor blegemiddel når du vasker gulve for at undgå brug af klor blegemiddel. Mens nyttig som et desinfektionsmiddel, klor blegemiddel er ikke betragtes som miljøvenlige.
  • Aldrig blande klor blegemiddel med andre rengøringsmidler som ammoniak. Dette kan være en giftig gas.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com