Sådan foretages fejlfinding af en D.E. Pool Filter

April 13

Sådan foretages fejlfinding af en D.E. Pool Filter

DE filtre er en af de mest effektive pool filtre du kan købe. Diatoméjord filtre er kendt at bortfiltrere partikler så små som 1 mikron i størrelse. Der er mindre end det blotte øje kan se. Med sådan en stærk evne til at fjerne snavs, er det vigtigt at ordentligt vedligeholde et DE filter. Hvis du bemærker DE filteret ikke fungerer effektivt, som det var engang, er det tid til at foretage fejlfinding af filter for at finde problemet.

Instruktioner

•Kontrollér pool vand niveauer. Dette er ekstremt vigtigt, især til overjordisk pools. Hvis vandstanden falder til under højden af DE filter, vil filteret har svært ved at trække vand fra poolen i filtreringssystemet. Løsningen kan være så simpelt som at tilføje mere vand til poolen.

•Tag overskydende blade og snavs fra pool hulske kurv. Ren hulske kurv regelmæssigt. For meget snavs blokerer vand fra rejser til DE filter til filtrering.

•Rengør pumpen motor kurv og rør tilsluttes løbehjulet kurven. At rengøre pumpe motor kurv, slukke pumpen og løsne låget af pumpe motor kurv. Fjerne blade og snavs. Næste, tage din finger og kontrollere rør fører fra pumpe motor kurv til løbehjulet. Mens du er der, reach lidt længere ind i røret at føle for blade eller kviste på løbehjulet. Hvis rør eller løbehjul er fyldt med snavs, vil pumpen ikke kunne trække vand fra poolen i filteret DE.

•Wash på DE filtre. En beskidt diatoméjord filter, der er mættet med snavs partikler vil ikke fungere korrekt. Åben pool filter boliger, fjerne filteret og slange det ned med en haveslange. Brug den stærkeste indstilling på slange dyse til at fjerne hængende på snavs og diatoméjord. Også slange inde i filter boliger til at fjerne overskydende snavs og diatoméjord. Når alt er ren, udskifte filteret og lukke filter boliger.

•Drej på filteret og tilføje nye diatoméjord via skummer. De fleste DE filtre tage alt fra 2 til 4 pounds af friske DE, men check med producentens anvisninger for filteret for at sikre, du tilføjer den rigtige mængde. Hvis du tilføjer for meget, vil det flyde tilbage i puljen. Ikke tilføje nok DE betyder, at du er under udnytte din pool filter.

Tips & advarsler

  • Tillad ikke DE filter til at køre for en længere periode før tilføjer flere diatoméjord. Kører et filter uden DE tillader olier og snavs at holde sig til det filter, som vil forhindre DE i fastholdelsen af filteret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com