Hvordan man undgår en pibe brast i frostgrader

July 30

Hvordan man undgår en pibe brast i frostgrader

Vi har alle set i nyhederne eller læse i aviserne hvordan betydelige og vidtrækkende vandskade kan være. Vi kan tænke på dette som en varm vejr fænomen med oversvømmelser, men vandskade er faktisk lige så meget et spørgsmål om vinteren med den frygtede, frosne rør scenario. Ved at tage nogle enkle forholdsregler forud for svær koldt vejr, kan du hjælpe forebygge eller afbøde den vandskade, der er resultatet af frosne og brast rør.

Instruktioner

•Fit rør i sårbare områder (kviste, gennemsøgning mellemrum under huset, kældre, garager og områder mod ydersiden vægge) med isolerede skum eller glasfiber ærmer, som findes i isenkræmmere.

•Survey dit fundament for nogen pauser eller opdeler og fylde dem med caulk at forhindre kold luft fra siver i.

•Åbn skabet døre i køkkenet og badet så at varmere luft fra indre af huset cirkulerer omkring rør under inventar.

•Køre den vand gennem hanerne. Rørene brast normalt fordi trykket bygges op omkring ice formationer (selv små) inde i dem. Kører selv en strøm af vand hjælper til at lindre dette pres og undgår en pipe pause.

•Indstil din termostat ikke lavere end 55 grader om dagen og om natten når der er en alvorlig kulden snap. Holde en jævn strøm af varme og opretholde en konstant temperatur for at modvirke frysning.

•Drej off dit vand system hovedventilen hvis du vil være fraværende fra dit hjem til en længere tid og du forvente temperaturer til at falde under frysepunktet. Efter du slukke ventilen, forlade både din varmt og koldt vand studsene på indtil vandet stopper kører. Luk din vandhaner, når vandet flyde stopper. Når du vender tilbage, slå hovedventilen og åbne for hanerne igen indtil vandet begynder at løbe.

Tips & advarsler

  • Varme bånd og kabler er også tilgængelige på isenkræmmere at forhindre frysning rør. Som med alle elektriske udstyr, skal du udvise forsigtighed, når du bruger dem. Check fabrikantens anvisninger, Sørg for kablerne er UL-listede og aldrig spole en elektrisk ledning tilbage omkring sig selv, da branden kan opstå.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com