Sådan Winterize en over jorden Pool hulske

April 15

Sådan Winterize en over jorden Pool hulske

Winterizing en over jorden pool har adskillige vigtige skridt, der vil bidrage til at beskytte din investering. Når vinteren kommer, og temperatur dråber vand fryser og udvider. Enhver lille del som indeholder vand står over for risikoen for revner. For at undgå større skader din pool's hulske, winterize det så at du kan bruge det til flere swimming sæsoner til at komme.

Instruktioner

•Udtøm pool vandet før vejret bliver for koldt. Dette vil forhindre vandet i at have en chance for at fryse i skimmeren, hvilket gør det svært at fjerne kurven og slanger. Winterizing dit pool, før vinteren sætter ind er et meget vigtigt skridt i at opretholde tilstanden af din pool hulske og resten af puljens filter dele.

•Udtøm pool vand til lige under den laveste inlet hul. Dette er hullet hvor bassinvandet træder poolen fra filteret. En nem måde til at dræne vandet væk fra apparatet filtrering er at afbryde filter slangen på fjorden og tillægger det de vakuumslangen. Direkte vakuumslangen til afløb fra pool filter.

•Tag slangen fra pool hulske engang pool vandstanden falder under inlet hul. Løsn klemmen omkring slangen med en skruetrækker, og derefter trække ned på slangen til at frigøre det fra skimmer montering. Enhver resterende vand i skummer vil løbe ud på dette punkt, men der bør ikke være nogen vand derinde da bassinvandet blev tømt godt under i skimmeren niveau.

•Tag hulske kurv ud af skummer. Udvide den kurv liv ved at opbevare det indendørs med de andre pool dele over vinteren.

•Rengør skummer. Give skummer enheden en god rengøring med sæbe og vand for at fjerne eventuelle rester af snavs, salte eller pool kemikalier. At fjerne disse rester vil forlænge levetiden på din skummer; de vil ikke være kunne sidde på plast hele vinteren og langsomt nedbrydes.

•Sno skimmeren med en vandtæt isoleret dækning. Du kan ikke finde denne på en pool levering butik, men det gør ikke ondt for at lave en til din pool hulske. Dybest set, skimmeren er lavet af en plast, der svarer til andre pool tilbehør, der kommer med anbefaling til indendørs opbevaring om vinteren.

En let dækning for din skimmeren er at skære et stykke af plastik tarp stor nok at indhyllingsafstand skummer og sy en isolerende materiale til den ene side af denne dækning. Denne dækning vil skærmen skimmer fra Sol, vind og bitter koldt vejr i off-sæsoner.

Tips & advarsler

  • Sy elastik omkring kanterne af dækslet hulske til at gøre det passe stramt over skummer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com