Hvornår begynder en Avocado træet til at blomstre?

April 15

Hvornår begynder en Avocado træet til at blomstre?

Avocado er en naturlig træ i tropisk Amerika og er i øjeblikket dyrkes i alle de subtropiske og tropiske regioner i verden. Frugten blev introduceret i USA i 1833. De store amerikanske producenter af avocadoer omfatter Californien, Hawaii, Texas, Florida og Puerto Rico. Avocado træer har specifikke tilvækst vaner med de blomster, der blomstrer på et bestemt tidspunkt af året.

Bloom tid

Avocado blomster vokse i terminal toppe eller klynger består af 200 til 300 små, gullig-grønne blomster. Blomst blomstre tid er mellem januar og marts. Træerne blomstrer også uden for sæsonen i løbet af året og disse blomster også indstille lejlighedsvis frugt. Visse sorter af avocado kun blomstre og producerer frugt under alternative år.

Blomst struktur

Hver avocado blomst er klassificeret som perfekt og består af de mandlige og kvindelige dele. Blomsterne måler om ½-tommer-dyb og ½-tommer bred. En æggestok er indeholdt i enkelt pistil. Der er også en stigmatisering og en aflang stil i pistil. Der er ni støvdragere omkring støvdragerne. Nektar og pollen produceret af blomsterne tiltrækker bier.

Kulturelle krav

Avocado træer er bedst tilpasset til regioner med milde vintre og er tolerante over for temperatur mellem 24 til 19 grader F. frugtproduktion er bedst i en fuld-solen site. Træerne trives i løs, veldrænet, sandet lerjord og tilpasse sig surt eller basisk jordbund. Undgå dårligt drænede websteder. Plant på et åbent sted, der vil give træet masser af plads til at vokse let. Hvis vokser i containere, brug ikke plastik.

Træ størrelse

Stedsegrønne avocado træer er hurtigt voksende og har en moden højde på op til 80 fod. De tætte grene spredt bredt for at skabe en bred krone. Træet producerer hyppige vækst flushes i områder med udvidet varmt vejr betingelse. I køligere områder er vækst begrænset til en lang flush pr. år. Det tager et podede træ et til to år for at producere frugt. Frø opformeret træer blive produktiv i otte til 20 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com