Aqua-badeland simpelt-sæt instruktioner

April 15

Aqua-badeland simpelt-sæt instruktioner

En af de bedste måder at slå hot sommervarmen svømning i en pulje. Aqua-fritid har en vinyl, blære-swimmingpool, som er nem at sætte op og let på tegnebogen. Med en blow-up luft ring kræver det meget lidt arbejde eller tidspunkt, hvor det er lagt op. Der er ikke nogen dele til at samle til rammen, og med pool's unikke design, ramme og liner er en i samme. Det disponible vandtryk bestemmer hvor hurtigt puljen går op, men poolen er klar til svømning i timer.

Instruktioner

•Locate en ren fladt område i værftet til poolen. Placer plantedækket over hele området for poolen. Flytte den foldede up swimmingpool i midten af plantedækket. Udfolde sig poolen, og strække det ud indtil bunden er flad. Sørg for at de malede-on-logoet er på ydersiden.

•Pump op i luften ringen indtil det er meget fast. Få inde i poolen, og trække opad på luft ringen. Har en anden person hjælpe med dette trin. Samtidigt med at omvandrende omkring omkredsen af poolen, bruge dine bare fødder og forsigtigt sparke ud i bunden af puljens wall. Glat ud så mange af rynkerne du kan.

•Tag i bundproppen ligger på gulvet i poolen. Afhængigt af Gruppestørrelse, kan der være to stik.

•Fyld pool med 1 tomme af vand. Inde pool, trække enhver Strandsnegle i sidevæg omkring poolen. Komme ud af puljen, og fortsat fylde pool med vand, indtil det er flere inches nedenfor inlet hul på pulje væg.

•Tilslut slanger til at pumpe og sikre klemmer ifølge producentens instruktioner til din specifikke pool. Tilslut inlet-slangen fra pumpen til indgang på pool-stik, og andre slange røret til den pool stikkontakt stikket. Sikre alle klemmerne.

•Tag låget på pumpen, og læg i filteret. Sæt låget tilbage på.

•Tilføj vand indtil vandstanden er lige under bunden af luften ringen. Tilslutte pumpen til en stikkontakt, GFIC, og tænde den. Check for utætheder hvor pumpen er hooked til poolen. Hvis der er nogen lækager, stramme klemmerne.

•Saml stigen ved at skubbe lange rør stykke i den ene side af "V" formet rør stykker. Bruge en møtrik og bolt til sikring af rørene sammen. Gør det samme på anden siden af "V" form. Gentag denne proces med de andre "V" formet rør. Føj ét af de fire resterende pipe stykker ind i hver side af "V" formet sektioner, og fastgør med møtrikker og bolte.

•Tilføj den korte, lidt bøjet rør stykker i bunden af hvert rør at gøre bunden af stigen. Tilføj trin stykker og bolt på plads. Sætte den færdige stigen i poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com