Hvordan at slippe af mariehøns i dit hus naturligt

July 31

Hvordan at slippe af mariehøns i dit hus naturligt

Mariehøns typisk ikke bide eller forårsage skade på mennesker eller dyr; men det betyder ikke, du vil have dem at tage bopæl i dit hjem. Mariehøns har tendens til at søge tilflugt i huse, når de udvendige temperatur begynder at få cool. Huse, der har huller omkring vinduer og døre og andre områder af deres konstruktion tilbud entryways til mariehøns til at snige sig ind. Medmindre du ønsker et stort antal ladybug bofæller, skal du få dem ud af dit hus og forhindre dem i at komme tilbage.

Instruktioner

•Sweep eller vakuum bugs ud af huset. Brug din kost eller slange vedhæftet fil af din vakuum til at indsamle mariehøns besætter din bolig. Feje bugs i en støvet pan og flytte bugs udendørs, eller tømme vakuum pose eller beholderen udenfor.

•Lay klæbrige fælder på gulvet i områder hvor mariehøns er til stede. Bugs vil blive påført selvklæbende på fælderne når de forsøger at gå på tværs af dem. Simpelthen smide fælderne i papirkurven, når de er fulde, og erstatte dem indtil samlingen mariehøne er kommet til en ende.

•Installer lys fælder i dit hus. Tilgængelig på mange hjem og haven centre, disse fælder lokke mariehøns inde med belysning, så forhindrer dem i at komme ud. Selv om de fleste fælder drives ved blot at placere en sort lys eller glødepære inde, Læs retninger af dine særlige mærke for de bedste resultater.

•Seal nogen huller, revner eller huller, der tillader mariehøns at få inde i huset. Brug caulk eller lignende materiale til at forsegle de fejlende åbninger omkring Vinduer, døre, soffits, værktøj rør og dit fundament. Brug beton, kobber mesh eller urethan skum for større huller og åbninger. Medmindre du udfylde problemområderne, bugs stadig vil have adgang til dit hus og vil fortsætte med at gå inde. Bruge skum weatherstripping for at blokere enhver huller under din skydedøre glasdøre.

Tips & advarsler

  • Plante skygge træer mod vest og syd sider af dit hus. Da mariehøns er ofte tiltrukket af solen, vil skyggen hjælpe med at holde dit hus fra ser ønskeligt til bugs.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com