Oplysninger om Cobra planter

April 16

Oplysninger om Cobra planter

Cobra-lilje (Darlingtonia californica) er medlem af Sarraceniaceae biologiske familie. Det er en kødædende plante, hvilket betyder, at det er i stand til at tiltrække, fange og fordøje passerer insekter.

Naturlige Habitat

Cobra-lilje er hjemmehørende i den nordvestlige region i Californien og Oregon vestlige region. Det er fundet voksende i naturlige habitater såsom kystnære moser og nær bjergbække.

Beskrivelse

Cobra-lilje har en pære-formet grøn hætte på toppen, snoet røde tunger og en lang slange-formet kande, som giver planten et cobralike udseende i henhold til sit navn. Planten vokser i klynger og blomster fra April til August.

Kødædende kultur

Cobra-lilje bruger hvad der betegnes som en "faldgrube fælde" at fælde sit bytte. Når en intetanende insekt når kølerhjelmen af anlægget efter at være lokket af den lilje nektar, anlægget lukker hætten og fælder insekt indeni. Hår langs kande af planten blokere flugtveje og insekt falder ind i en glat pulje af enzymer, der smuldrer insekt, således at cobra-lilje kan fordøje det som mad.

Indendørs dyrkning og pleje

Du kan dyrke cobra lily indendørs i en container. Plante det i sphagnum mos og skylle plante med vand hver dag for at hjælpe med at efterligne et boglike miljø.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com