Redbud træ krav

April 16

Redbud træ krav

Østlige redbud (Judastræ candensis) kan vokse til en højde og spredning af 20 fod eller mere. Som prydtræer gå, er redbud en fjeder favorit, med små røde knopper, der åbner i overraskende lyserøde og lilla blomster. Hjerte-formede blade følge den blomstrende scene, og træets falder løv er gult, giver det tre-sæson interesse i den hjem landskab. Rette timing af plantning og omhyggelig beskæring når træet er unge er afgørende for dens succes. Når der oprettet trives redbud med meget lidt vedligeholdelse.

Jord, fugtighed og plantning dybde

Plante redbuds i sent efterår eller tidlige forår, når træet er hvilende. Ændre jorden før plantning, især hvis det er ler-baseret. Redbuds behøver, neutral pH jord, der dræner godt, og vil ikke tolerere "våde fødder." Bland jorden med lige dele tørv, sand og organiske havejord for en dyb, rig seng, 2 fod dyb og bred til en sætteplante redbud. Hæld vand i plantning hul før indstilling af træet, og tilsæt vand, som du udfylder i jordbunden, mudding det i og lukke luft rum omkring rødderne. Være sikker på, at bunden af stammen er lidt over linjen jord, fordi redbuds udvikle lavvandede side rødder, som skal være i nærheden af overfladen.

Lys og læ

Redbuds som masser af sol og er en god standalone træ. Men det hjælper dem til at være beskyttet mod ekstreme vejrforhold, især nordvestlige vinde vinteren. Plantning redbuds nær den sydvestlige side af et hus eller opstaldning væg er ideel. Morgen og begyndelsen af eftermiddagssolen giver træet med alt det behov, og huset eller mur vil beskytte det fra sen eftermiddagssol, der kan forårsage brændende.

Gødning og muld

Redbud træer kan få de fleste af hvad de skal i jorden, så gødskning er ikke rigtig nødvendigt, faktisk over befrugtende, især i sensommeren kan forårsage en vækst spurt sent i sæsonen, efterfulgt af dieback af bud grene og skud i vinter. Sprede en 3-fod bred ring af barkflis i en dybde af 2 til 4 inches, 6 inches fra stammen af træsort, og det vil undertrykke ukrudt, holde fugt i jorden og regulere jordens temperatur. Aldrig tillade barkflis hober sig op omkring stammen, fordi det vil forårsage bark rot, girdling og træ død inden for et år eller to. Rake ud gamle barkflis og erstatte det årligt.

Beskæring og beskyttelse fra Wildlife

Redbuds er bedst beskåret, når de er frøplanter. De har en tendens til at vokse flere lave stængler, der forårsager opdeling på crotches senere i livet. Sveske for en central, enkelt, stærk kuffert til at undgå dette problem. Skærmen redbud stiklinger med hønsenet, indtil de er 3 fod høj at holde kaniner og groundhogs fra at spise dem om vinteren. Som træet modnes, beskære væk grene der krydser eller gnide for at forhindre bark skade. Anden end at er store beskæring sjældent nødvendigt for redbuds.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com