DIY hjem Ventilation

April 17

Ventilerende dit hjem er vigtigt; Det giver to umiddelbare fordele. Det kan hjælpe med at forbedre dit niveau af komfort og hjælpe med at holde dig og din familie fra at blive syg. For eksempel, på en varm og luftig sommerdag, kan ordentlig ventilation køle dit hus uden brug af klimaanlægget. Ordentlig ventilation hjælper også for at holde lugte, indvendige luftforurenende stoffer, syntetiske materialer og husholdningskemikalier til et minimum. En korrekt ventileret hjem ånder i frisk luft og udstødning gamle luft.

Hurtige løsninger

Opretholde eller ændre filteret ovn er en de bedste ting du kan gøre. Filteret er designet til at fange snavs og snavs, der er i luften, så det ikke cykle gennem hjemmet. Engangs plisseret panel filtre koste omkring $5 og er bedre til at fjerne støvpartikler. Mest vaskbar filtre bør vaskes og behandles på en månedlig basis. Din husstand, rengøring leverancer, maling og opløsningsmidler skal også gemmes væk fra luftindtag, helst i ubesatte rum.

Kanalerne på en gas tørretumbler, central vakuum, gasfyrede vandvarmer eller ovn forsegles korrekt og udluftes til fri. Opvarmning og air conditioning enhed og kanalsystem bør ikke være placeret i garagen eller andre rum, der potentielt kunne trække forurenende stoffer ind i dit hjem. Overvej at installere automatiske dørlukkere og tætningslister på nogen døre, der fører fra huset til garagen. Dette vil minimere alle luftbårne forurener der kan komme ind i huset.

Ventilatorer

Hvis du har brug at erstatte en ældre køkken eller badeværelse fan med en ny, er det en forholdsvis nem DIY opgave at opnå, især hvis du montering af nye fan i den eksisterende åbning. Selv om du skal installere en udstødning fan fra bunden, hvis der er et lampen i loftet, har du allerede den nødvendige strømkilde. Du skal blot erstatte de lampen med en kombination fan/lys armatur. Det meste af arbejdet vil bestå af kører en udluftning til en udvendig mur til udluftning.

Du kan også tilføje ventilation til dit loft. Ikke mekanisk gavl ventilationskanaler og etageadskillelsen ventilationskanaler er almindelige indstillinger. Hvis dit hjem har allerede gables, men Uventilerede soffits, kan du dramatisk forbedre ventilation ved at tilføje etageadskillelsen ventilationskanaler. Cirkulær aluminium etageadskillelsen ventilationskanaler er nemme at installere. Du skal kun bore åbningerne og snap udluftninger i sted.

Power gavl og tag ventilatorer og hele huset fans er også populære valg for at øge loftet ventilations. De gennemsnitlige gavl-monteret ventilatorer dækker omkring 2.000 kvadratfod af loftsrum rum. De er ikke svært at installere; i mange tilfælde skal du ikke gøre noget tømrerarbejde. Dog skal du nogle grundlæggende elektriske færdigheder for at slutte den til strømforsyningen. Tagmonteret ventilatorer kan drevet eller unpowered. Også kaldet turbine loft ventilatorer, starter disse ventilatorer roterende med kun en let brise. Dette skaber en updraft at trækker opvarmet luft ud af loftet. De er tilgængelige fra 12-tommer til 24-tommer størrelser og er så dygtig som power ventilatorer fo ventilerende loftsrum rum.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com