Tips til at få de bedste tilbud på nyt tag

August 1

At få de bedste tilbud til et nyt tag, mens købe et kvalitetsprodukt kan kræve yderligere forskning og planlægning. At opnå estimater fra licenserede entreprenører, at vælge de bedste tagmaterialer kan du råd til og købe en garanti, dækker dine behov (naturkatastrofe protection, brandbeskyttelse) er måder til at sikre, at dit nye tag vil vare.

Forskning tagmaterialer

At være vidende om tagmaterialer er det første skridt i at få de bedste tilbud på nyt tag. Sammensatte helvedesild, composite sheet metal eller træ, fliser og skifer er almindelige materialer, der anvendes ved beregningen af et nyt tag. Forskning hvilke typer tagmaterialer er bedst for klimaet, du lever. Besøg hjem forbedring og isenkræmmere at sammenligne pris, holdbarhed, stil og brand rating (niveau af brandmodstand).

Tag kontrol

Undersøg dit tag. Kigge efter bløde pletter, mangler helvedesild, generelle slid og ælde fra vejr og steder, der har potentiale til at lække. Afhængigt af alder af tag og skader, kan du ikke brug for et nyt tag. Du kan muligvis patch dele af taget, som kan spare penge. Kun en licenseret entreprenør eller hjem inspektør vil være i stand til at fortælle, hvis hele taget skal udskiftes. Men at have en bedre forståelse af skader på dit tag giver dig mulighed for at finde en retfærdig aftale, når det kommer til tag reparation eller udskiftning omkostninger.

Nyt tag skøn

Leje en professionel licenseret entreprenør er den bedste måde at få de bedste tilbud på en kvalitet tag. Få henvisninger fra venner, familie eller naboer, der for nylig havde deres tag repareres eller udskiftes. Kontakt mindst tre entreprenører og bede om en inspektion og skøn. Være på vagt over for entreprenører, der ankommer sent eller dem, der synes uprofessionel. Spørg om oprydning procedurer og sørg for fjernelse af alle materialer er inkluderet i forkalkulationen. Overveje garanti, tagmaterialer og omkostninger til arbejdsløn, når man sammenligner skøn.

Leje en entreprenør

Når mødet med en entreprenør, bede om at se en entreprenør licens og bevis for ansvar og arbejderens erstatning forsikring. Bede om tre kundereferencer. Kontakt disse henvisninger for at lære mere om kvaliteten af deres arbejde. Vælge en entreprenør du føler dig tryg arbejder med. Spørg om yderligere rabatter, tilbud eller opgraderinger, der tilbydes. Ikke underskrive nogen aftaler uden strygning ud disse oplysninger først.

Betale for et nyt tag

Betale for et nyt tag kan være dyrt, alt efter størrelse og materialer. Et hjem ansvarlig lånekapital, personlige lån eller forsikret statslånet (afsnit jeg og 203k) er muligheder, hvis du ikke har penge til et nyt tag på forhånd. Overveje dit budget, når de søger efter de bedste tilbud på nyt tag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com