Hvordan at slippe af med maling lugter

April 17

Hvordan at slippe af med maling lugter

Afhængig af maling formulering, kan ny maling lugt have en stærk dvælende tilstedeværelse eller en mild lugt, der forsvinder hurtigt. Dem, der er følsomme over for male dampe bør ikke være i langvarig kontakt med det. Heldigvis, mindske eventuelle sundhedsskadelige virkninger forbundet med maling lugte som malingen tørrer. At tilskynde malingen til at tørre hurtigt eller ved hjælp af almindelige husholdningsprodukter til at absorbere eller maskere lugt en forholdsvis nem proces at følge.

Instruktioner

•Sæt et stykke hvidt brød på en (ikke-papir) plade. Hæld eddike på brød til at mætte det. Sæt plader rundt i hjemmet i områder, hvor maling lugten er den mest intense, og lad indtil lugt er absorberet.

•Åbn vinduer og døre i hjemmet til at ventilere. Sikre, at udkast ikke fører til uønsket snavs eller fnug, der vil holde sig til den våde malet overflade. Placere en ventilator i nærheden af et vindue til at trække lugten ud af lokalet, og forlader om natten. Lukke udluftninger i rummet, hvis du har home's centrale air condition eller varmer mens maleri.

•Tilføj to teskefulde af ren vanilje ekstrakt til hver gallon af maling. Rør vanille godt i malingen indtil blandet. Anvende paint som normalt, efter fabrikantens anvisninger. Holde maling låget lukket stramt på dåsen, når færdige eventuelle maling forbliver.

•Tag tekstiler fra rummet bliver malet for at minimere chancen for lugt gennemsyrer materialet og dvælende i rummet. Tage ned gardiner fra deres hardware. Fjern ark, bed belægninger og puder. Tage møbler ud af lokalet, hvis det er muligt, eller dække med drop klude.

Tips & advarsler

  • Gravide kvinder bør undgå værelser, der har tunge maling lugt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com