Hvornår skal trimme roser i Colorado

April 17

Hvornår skal trimme roser i Colorado

Colorados tørre klima og barske vintre er hårdt på roser, men med ordentlig plante udvælgelse og pleje, har du en blomstrende rosenhave. Beskære roser i slutningen af foråret, som ny grøn vækst opstår, så kan man tydeligt se hvad plantemateriale er døde eller er beskadiget. Kassér beskæres plantemateriale i papirkurven til at undgå spredning af sygdommen.

Beskæring gange

Beskære roser tilbage i midten til sent forår når tulipaner blomstrer og bunden af de rosenplanter vender grøn. Fjern alle døde og syge grene, indtil du ser grønt træ. De fleste år vil du prune tilbage til omkring 12 inches over jorden. Hvis vinteren var særligt alvorlige, prune tilbage til jordoverfladen. Lejlighedsvis, en plante kan ikke overleve og kræver erstatning.

Beskæring metoder

Skære svage, syge grene eller dem, der gnider mod hinanden tilbage til jorden. Skære alle andre grene til nye træ. Skære 1/8 tomme over en passiv modstående bud, hvis det er muligt, skære grenen på en 45-graders vinkel, så vandet kan løbe. Male de nyligt eksponerede tips med klare Fingernegl polish at forhindre cane Udvisningshamre fra kedeligt ind i mørt træ.

Vinter beskyttelse

Anvende en 2 til 3 - tommer lag af træ chip eller bark barkflis omkring bunden af anlægget for at stabilisere jordtemperaturer og forhindre vuggende. Hivning opstår, når gentagne fryse og tø cykler forårsage jorden for at skubbe planter op af jorden. Colorado vintre er notorisk uforudsigelige og vuggende er ofte et problem. Dække roser med en 6-12 - tommer højen af løs jord efter de første hårdt fryse til yderligere beskyttelse af roser. Fjerne jorden langsomt, begynder i April, da tender unge skud.

Behov for vand

Roser i Colorado har brug for vand, selv i vinter. Vand mindst to gange om måneden i løbet fra sent falde til foråret. Lægge en slange på jorden nær de rosenplanter og gør det muligt at køre på langsomt flow i mindst 30 minutter. Vand midt på dagen, når temperaturen er over 45 grader Fahrenheit, så vandet absorberer i jorden. Vand før en forventet dybfryser, så godt, da fugt beskytter rødderne fra alvorlig skade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com