Forskellige typer af fugl frø tiltrækker forskellige typer af fugle?

April 18

Forskellige typer af fugl frø tiltrækker forskellige typer af fugle?

Har flere fugl foderautomater, hver fyldt med forskellige slags frø, vil resultere i en større vifte af fugle besøger din værftet. Fugle har frø præferencer, i vid udstrækning baseret på størrelsen af frøene og hårdhed af skallen. Frø, men er ikke den eneste måde at tiltrække fugle til din værftet.

Sort-olie solsikke

Der er to sorter af solsikkefrø, med sorten black-olie bliver det mindre. Olien i frø er høj i energi og den tynde shell gør det lettere for små fugle hen til knæk åbne. Blandt fuglene frøene tiltrække er cardinals, finker, Mejser, duer, spætter og spurve.

Stribet solsikke

Ikke brugt så meget siden udviklingen af sorten black-olie, er stribet solsikke større sunflower bruges i fugl foderautomater. Det har en tykkere shell end sort-olie solsikke, og det er normalt findes i frø blandinger beregnet til fugle med store regninger, der er i stand til at knække den tykkere shell.

Solsikke hjerter

Måske er de bedste frø for at tiltrække fugle solsikke hjerter og chips. Disse er indersiden af solsikker, som har haft deres skrog fjernet af maskinen. Solsikke hjerter tiltrække en masse fugle, selv fugle, der typisk viser ingen interesse i solsikker, der har deres skaller på. Ud over at tiltrække grosbeaks, duer, juncos, kardinaler, finker og Mejser, vil solsikke hjerter også tiltrække drosselfugle, bluebirds, Rødhals, mockingbirds, catbirds, siskins og redpolls, alle har regninger, der er for svag til at fjerne skaller.

Tidsel

Også kaldet niger, undertiden stavet nyjer, har tidsel ingen relation til nordamerikanske thistle planter. Importeret fra Afrika, dyrkes frøene for de spiselige olie. Bruges i specialdesignet fugl foderautomater, tiltrækker de finker, Mejser, siskins og spurve.

Hirse

Hirse er en rund, små korn, der ofte bruges i frø blandinger. Begunstiget af fugle, der foretrækker at fouragere på jorden, synes hvidvinsdrue at gøre et bedre job af at tiltrække fugle end den røde sort. Hirse på jorden vil tiltrække duer, thrashers, spurve, kardinaler og wrens.

Andre frø

Majs er en billig frø, som anvendes alene eller som en blanding med andre frø. Hele kerner er brugt til at fodre større fugle som ænder og kalkuner. Krakket majs---kerner, der er blevet brudt i stykker---tiltrække mindre fugle, fordi stykkerne er nemmere for dem at spise. Saflor frø er populær med jorden-spiser fugle som spurve og duer, men frøene kan være dyrt. Blandet birdseed, som måske omfatter majs, solsikkefrø og endda jordnødder, har ingen standard formulering. Hver producent beslutter sig for sine egne ingredienser og sin egen forholdet mellem disse ingredienser. Når det bruges i en fugl feeder, kaste fugle frø de kan ikke lide på jorden, hvor de bliver så spist af jorden foderautomater.

Oksetalg og frugt

Oksetalg kage er en blanding af oksekød fedt og andre ingredienser såsom majs, birdseed og jordnødder. Højt energi, kager er godt for fugle, når vejret er koldt. Afhængigt af typerne af frø i kagen, kan oksetalg tiltrække spætter, orioles, Mejser, Mejser, Løvsanger og kardinaler. Stykker af æbler, bananer, appelsiner og ferskner bliver også tiltrække fugle som mockingbirds, tanagers, Rødhals, waxwings, bluebirds, jays, orioles og catbirds.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com