Sådan Root Sedum

April 19

Sedum eller Stenurt, er en let-til-pleje-for plante, som mange gartnere nyde formeringsmateriale. Rode sedum gør det nemt at starte nye sedum planter til at nyde år efter år.

Instruktioner

Sådan Root Sedum

•Vælg en sedum, der har flere stængler. Når det besluttes der stammer skal bruges til forankring, vælge et af to, der ikke er ny vækst. Bruge Sakse til snip stænglerne tæt på basen. Rode sedum gøres bedst i det tidlige forår, således at anlægget vil have hele vækstsæsonen at blive stærk og fuld før vinteren vækstdvale.

•DIP ender i rode-løsning. Den rode løsning enzym hjælper planten, dæmme op til formen rødder. Dette er ikke et nødvendigt skridt, men det hjælper planten roden bedre og hurtigere.

•Sæt opskæring i løs pottemuld enten i en container eller en rede område. Tamp jorden omkring opskæring og vand grundigt. Pottemuld anbefales, fordi det giver god dræning og næringsstoffer for de nye planterødder.

•Kapacitet dagligt i en til to uger. Vand er vigtigt for at danne en ny rodsystem. Efter to uger din sedum vil være rodfæstet og vil begynde voksende og danner nye spirer på egen hånd. Dette er en ideel måde at gøre en sedum plante i en klynge eller kant af planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com