Vakuum Robot projekt

August 3

Tech-elskende husejere har en mulighed, når det drejer sig tid til at feje støv fra gulvet. Mange virksomheder nu fremstiller robot støvsugere til priser der er overkommelige for den gennemsnitlige boligejer. Den primære årsag til produktion af disse støvsugere er at tilbyde boligejere et alternativ til den traditionelle, hånd-skubbet vakuum, disse robot elementer kan også være nyttige i en række forskellige projekter.

Eksperimenter

For at få en bedre forståelse af robot støvsuger rengøring, eksperimentere med din støvsuger efter den videnskabelige metode. For at tilfredsstille din nysgerrige personlighed, nedsat forsøg til din støvsuger, sørge for at afhente poster i forskellige størrelse og tekstur. Hvis du har adgang til mere end én type robot tomrum, pit to mod hinanden, eksperimentere med at afgøre, hvilken af indstillingerne for vakuum er bedst.

Revision skrivning

For praksis ikke-fiktion skriftligt, skal du bruge din robot støvsuger som inspiration for et produktanmeldelse. Efter brug af vakuum i forskellige betingelser, komponere en kortfattet redegørelse for kvaliteten af rengøring i vakuum leverer. Opfordre andre enten for at købe den samme vakuum, eller Vælg en anden indstilling. Skrive denne anmeldelse blot for fornøjelsens skyld, som et skoleprojekt, eller søge et marked for din færdige stykke.

Racing

Hvis du er en spændingen-søger robot vakuum ejer med venner, der også ejer robot støvsugere, oprette en robot vakuum race. Forene med disse vakuum-eje venner og oprette en robot vakuum race sporet ned til at sende din fejemaskiner. Bruge kegler eller træ til at oprette dette spor, herunder drejninger og skiftes til at rejse op tomrum og tilføje interesse for race. Efter at forberede dine spor, line op med dine venner fra starten og sætte din støvsuger gratis, at stå ved sidelinjen og opfordret dem til sejr.

Programmering

Hvis du besidder en stor interesse i edb-programmering, skal du bruge dine evner til at manipulere funktion af din vakuum gennem ændring af computer-kode. For at gøre dette, skal du besidder evnen til at tilslutte vakuum, til en computer eller en anden læse-out enhed og som samt et kendskab til computer programmering kode savvy nok til at fortolke koden allerede indlæst i enheden. Fordi disse færdigheder er højt specialiserede, er dette projekt ofte bedst gennemføres som led i en klasse føre af en meget dygtig programmør. Ændre et vakuum programmering kode er ikke nemt vendes-- og vil sandsynligvis tomrum din garanti - så det er ikke noget du bør prøve derhjemme, medmindre du planlægger at kassere robot støvsuger alligevel.

Dekoration

En kunstnerisk projekt med et moderne robot tomrum, dekorere apparatet. Hvis planlægger en Halloween fest, for eksempel, kjole vakuum som en mumie og gør det muligt at bevæge sig rundt i rummet, oprydning efter dine gæster som partiet går. På samme måde, forvandle din støvsuger til Santa, dressing det i fuzzy rød og placere en hat på toppen af det før du indstiller det løs på en Christmas begivenhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com