Hvordan til at fjerne fedt fra bomuld

April 19

Fedt fra fødevarer, biler eller andre elementer kan straks pletten tekstiler og bomuld er bestemt ingen undtagelse. Desværre, vask fedt-farvet bomuld elementer med almindeligt vaskemiddel sjældent vil fjerne disse former for pletter. Før fortvivlet, men husk at der er andre rengøringsmidler specielt lavet til fedt fjernelse. Du ikke behøver at affinde dig med pletten og du behøver ikke tunge opløsningsmidler (og disse kan være for barsk for bomuld alligevel) at fjerne den.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne fedt fra bomuld

•Sprinkle majsstivelse over pletten, der dækker det helt. Lad det sidde i 30 minutter for at absorbere nogle af fedt. Ryste stoffet ud og derefter genanvende frisk majsstivelse, gør det muligt at sidde i en yderligere 30 minutter før ryste det.

•Lay bomuld vare lejlighed i en vask eller badekar. Hæld et affedtningsmiddel flydende opvaskemiddel direkte på fedt plet.

•Våd en svamp under varmt vand. Forsigtigt gnide svampen over sæbede-up pletten. Prøv at holde pletten så du ikke sprede det rundt over andre områder af stoffet.

•Rinse bomuldsstof og derefter anvende flere opvaskesæbe. Arbejde det at pletten med en soft-strittede tandbørste. For de bedste resultater, børste begge sider af stoffet.

•Launder bomuld vare i varmt vand med almindelige vaskemidler. Hænge det tørre.

Tips & advarsler

  • Kun hænge bomuld elementet for at tørre i stedet for at tørre det i tørretumbleren, så at du ikke bage pletten ind i stoffet (hvis du ikke har stadig fjernet det hele). Hvis nogen antydning af pletten rester (det ikke), vask det igen med opvaskesæbe. Shampoo til fedtet hår kan bruges som et alternativ til opvaskesæbe. Koldt vand vil gøre fedt stivne, hvilket gør det sværere at fjerne. Altid bruge varmt vand til at fjerne fedt pletter. Majsstivelse absorberer fedt og er derfor en almindelig ingrediens i tør shampoo.
  • Visse opløsningsmidler vil hjælpe løsne en plet som dette, men kan være hårdt på stoffet. Også opløsningsmiddel-gennemblødt punkter bør aldrig sættes i en tøj tørretumbler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com