Sådan hvide vasketøj

August 3

Sådan hvide vasketøj

Nogle mennesker er tilbageholdende med at købe hvide tøj og håndklæder, som de ved, at de skinnende hvide i butikken snart bliver nusset, og falmet med øget anvendelse. Pletter er ikke det eneste problem, når det kommer til hvide. Hvide kan blot erhverve sløvhed af nuance over tid. Vask og blegning kan undertiden hjælpe disse spørgsmål, men ikke altid. Du har brug for at behandle din hvide masser af vasketøj strategisk og aggressivt at gendanne dem til deres tidligere glans.

Instruktioner

•Fyld en ren vask fyldt med en halv belastning af hvide. Dække hvidvine med meget varmt vand. Tilføj 2 tbsp. vaskemidler, som du fortsætter med at fylde vasken med varmt vand, indtil vasken er fuld. Tillade tøj i blød til en fuld 20 minutter.

•Træk vasken stikket, tillader vand at dræne. Skyl tøj med koldt vand. Erstatte stikket i vasken og fylde det op igen med varmt vand. Tilsæt 2 tbsp. ammoniak og blandes godt i vandet. Tillade tøj at suge i 20 minutter.

•Udtøm vand igen. Skyl tøjet af med koldt vand og udskifte vasken plug. Fyld vasken igen med varmt vand. Tilsæt 2 tbsp. hvid eddike og bland det godt. Tillade tøj at suge i 20 minutter.

•Udtøm vand endnu en gang og skyl tøjet af med koldt vand. Læg halvdelen tøj i din vaskemaskine og tilsæt 1/4 kop til 1/2 kop Tøjvask booster, afhængigt af størrelsen af din belastning.

•Fyld vaskemaskine med resten af din hvide. Tilføje standard mængden af vaskemiddel til din last. Vask hvide som du normalt ville. Hænge dem til tørre i solen på en tørresnor med klemmer til at tilføje tandblegning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com