Hvordan at vokse en nøgne rod træ

April 20

Hvordan at vokse en nøgne rod træ

Nøgne rod træer er 1 til 2 år gamle træer, der har været gravet ud af et felt børnehave. Deres rødder blev trimmet, og de er typisk pakket i jute. De kan pakkes nøgne, eller rødderne kan sidde i sphagnum eller pottemuld. Nøgne rod træer er lettere at plante end container træer eller rullede og burlapped træer fordi de er små og let, og de er væsentligt billigere end større træer. Trade-off er at de er mere tilbøjelige til at transplantationen chok og endda død, hvis ikke plantet omhyggeligt.

Instruktioner

•Beskyt træ fra vind og fugt tab på alle tidspunkter. Fugte rødderne, når du sætter det hjem, og plante den straks, hvis muligt. Hvis ikke, grave en grøft i en lyssky, beskyttede område og indstille træet i renden. Fugte rødderne dagligt.

•Dig et hul dobbelt så bred og 1 til 2 inches dybere end rødderne. Unwrap træet forsigtigt og inspicere rødderne. Beskære væk noget, der er døde eller syge. Dunk rødder i vand i fem minutter eller længere, afhængigt af træet. Konsultere plantning vejledningen, der fulgte med træ for at få specifikke instruktioner.

•Indstil træet oprejst i hullet, at sikre, at det sidder lodret. Rødderne bør fordelt jævnt over jorden og root graft bør sidde 1/2 til 1 tommer under jordens overflade. Roden graft er identificeret ved en lille knop hvor rødderne blev podet til stammen. Du kan også se en brun streg fra jorden ved børnehaven. Denne brune linje skal sidde på samme niveau som den omgivende jord.

•Backfill hul tre fjerdedele fuld med løs jord, forsigtigt flytte træet og ned lidt for at fjerne luftlommer. Vand træ med 2 til 3 gallons af vand, og derefter fortsætte med at fylde hullet med jord. Tamp jorden forsigtigt med din mund og tilføje en anden gallon vand. Tilføje mere jord, hvis det er nødvendigt, så jorden er niveau eller lidt mounded.

•Lay 2 - til 3-tommer lag af træ chip barkflis omkring bunden af træet for at beskytte det mod fugt tab og ukrudt vækst. Vand træ dybt på mindst en gang om ugen i løbet af den første sommer som det etablerer nye rødder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com