Hvordan til at stabilisere min Pool kemikalier

April 20

Hvordan til at stabilisere min Pool kemikalier

Når kemikalier i din pool blive ubalanceret, din pool vand kan blive overskyet, beskidt og usundt at bade i, og det er lige så slemt at have for meget af en kemisk end ikke nok. At holde din pool vand, ren og kemisk er balance vigtig som en regulær del af pulje vedligeholdelse. Når du har de korrekte kemikalier i din pool, vil det hjælpe det til at vare meget længere.Der er en række ting du kan gøre for at hjælpe med at stabilisere kemikalier i vandet i din swimmingpool.

Instruktioner

Hvordan til at stabilisere Pool kemikalier

•Test de kemiske niveauer af din pool på ugentlig basis at se, hvis de skal være afbalanceret. Indholdet af forskellige kemikalier i din pool kan ændre sig hurtigt, og det er vigtigt at være opmærksom på de ændringer, der har fundet sted.

•Anvend en pulje testkit til at bestemme, hvilke kemikalier, hvis nogen, skal være afbalanceret. Fylde de medfølgende rør med vand og tilsæt test kemikalier. Sammenligne farven på vandet til det diagram, der kommer med testkit til at se, hvad kemikalier skal tilføjes.

•Brug et målebæger til at tilføje det korrekte beløb af kemikalier til din swimmingpool. De kemikalier, de fleste ofte skal være afbalanceret er klor eller brom, afhængigt af hvilken du bruger.

Forholdet mellem klor i din pool bør være omkring 1,5 til 3 ppm (dele pr. million). Dette forhold vil variere afhængigt af den type og størrelse pool du har. Bruge din testkit til at få nøjagtige oplysninger om hvor meget klor eller brom skal tilføjes til din pool.

•Shock din pool hver anden uge. Bruge klor chokerende tabletter for dette, da de indeholder en afmålt mængde af klor, der vil dræbe alt organisk stof i vand, såsom alger og bakterier.

Tjekke klor niveauer af din pool før chokerende, som for meget klor kan være skadelig.

•Hold spor af nogen gange når din pool kemikalier svinger. Efter det har regnet, vil kemikalier i din pool sandsynligvis nødt til at være afbalanceret igen, som den ekstra vand kan påvirke kemikalierne.

Tips & advarsler

  • Bære gammelt tøj, når man arbejder med pool kemikalier.
  • Ikke få pool kemikalier i dine øjne, og undgå at få dem på din hud så meget som muligt. Hvis du får pool kemikalier i dine øjne, skylle dem med rent vand og kontakte din læge.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com