Hvordan at fjerne vand uden en Shop-Vac

April 20

Vand ophobning på grund af oversvømmelser eller andre hændelser kan føre til skimmelvækst i så lidt som 48 timer, efter Federal Emergency Management Agency. Fjernelse af vand og tilhørende luftbårne luftfugtigheden så hurtigt som muligt er afgørende. Selv om en shop vac, i stand til at fjerne vand ved vakuum handling, er en af de mest effektive værktøjer til denne opgave, findes andre metoder til at fjerne vand.

Instruktioner

•Indstil op en sump pumpen. Dette er den mest effektive metode til store mængder vand. Sump pumper fungere almindeligt i 1 tommer eller mere vand. Tilslut en slange til pumpen, og Placer anden enden uden for hjemmet eller i en anden ordentlig vand bortskaffelse område.

•Deposit vand i spande ved hjælp af scoop-type skovle, som visse udformninger af sne skovle. Bære spande ud af området til at disponere over vandet.

•Absorb vand med svampe eller klude. Vride ud svampe over en spand. Dette er almindeligt det afsluttende trin i tørringsprocessen, da det er den mest arbejdskraft-intensive og mindst effektive. Bruge andre metoder til at fjerne så meget vand som muligt før ty til absorberende materiale.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com