Ryddelige Tips til badeværelse opbevaring

April 20

Ryddelige Tips til badeværelse opbevaring

Det er ligegyldigt hvor stor badeværelse du har--rod synes at tage. Toiletartikler, gadgets, udsmykke elementer og hvad-nots formere sig og forlade dig følelsen frazzled lige når du prøver at sætte sig sammen for i dag. En rod-fri badeværelse kan være en realitet ved at give dit badeværelse et tiltrængt opbevaring eftersyn.

Medicinskab

Mange sommerhuse og lejligheder er bygget med flat spejle installeret direkte på væggen. Hvis dit badeværelse har et, erstatte det med en medicinskabet. Lad det gøre dobbelt told ved at købe en med en spejlet dør. Jo større den fryser, jo bedre, som du kan gemme flere toiletartikler og holde tællerne gratis flasker og dåser. Vælg en med en skrå spejl for et mere eksklusivt look, og overveje et skab med glashylder, som er lettere at holde ren end træhylder.

Stablet kurve

Kurve er en praktisk måde at organisere små genstande, som børster, hair bands og stifter, lotion, sæber og neglelak. Stable dem sammen på en hylde eller i et skab. Bruge en større kurv til at huse ekstra toilet papir; holde det handy, ved siden af toilettet. Være kreativ i dit valg af papirkurven bin. En vævet kurv, galvaniseret spand eller trækasse kan være interessant valg, og foring papirkurven bin med en plastik købmand sæk gør det nemt at rydde op på papirkurven dag.

Over døren bøjler

Bruge rummet bag døren ved at hænge en over-the-door håndklædeholder. Better Homes & Gardens antyder male bagsiden af døren med magnetisk maling og hængende metalskiver; Køb magnetisk dåser for at holde små emner såsom gummi bands, hårspænder og vatkugler.

Verticle oplagring

En fritstående skab er en fantastisk måde at få instant opbevaring, men hvis der er plads på en præmie, kan du stadig få masser af opbevaring med en lille fodaftryk. Overveje at købe en smal rullende vogn der kan passe mellem toilettet og væggen. Ikke nok plads? Kigge efter en smal chrome tårn med hylder til at guffe i hjørnet bag toilettet. Hvis gulvplads er lig nul, skal du bruge væggen over toilettet (eller nogen andre levedygtige vægplads) ved at installere hylder eller en anden (nonmirrored) kabinet. Bare husk at hvis du vælger åbne reoler, vil du have løbende overvågning af hvad der foregår på hylderne for at opretholde det overskueligt udseende.

I brusebadet

En metal eller gummi-coated bruser caddy holder shampoo, balsam, sæbe og bad olier inden for rækkevidde i brusebadet. Suge-cupped razor indehavere, radioer og tåge-fri spejle også holde brusebad afsatsen bliver en rod zone.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com