Ultraviolet lys dræber mug

April 21

Ultraviolet lys dræber mug

Skimmelsvampe levende organismer, der spiller en vigtig rolle i det naturlige miljø ved at nedbryde organisk materiale, såsom døde blade og træer. Svampesporer er meget af en sundhedsproblem normalt ikke, medmindre de lander på en fugtig overflade og begynder at vokse. I dette tilfælde kan de producerer mykotoksiner, som kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, herunder allergiske reaktioner såsom hududslæt, rindende øjne, løbende næse og astmaanfald, ifølge Environmental Protection Agency (EPA). Nogle tyder på, at ultraviolet lys kan ødelægge nogle forme.

Skimmel Basics

Forme er fælles for hele USA De kan vokse på næsten alle overflader, forudsat der er både fugt og ilt til stede. Skimmel formerer sig via sporer. Disse sporer kan vokse på gulvtæppet, badeværelse vægge, loft isolering, fødevarer og på stort set alle andre overflader, hvor fugt er tilladt at akkumulere. EPA bemærker at helt fjerne skimmel fra ethvert miljø umuligt, kontrollerende mug i indemiljøet er muligt.

Skimmel oprydning

Skimmelsvamp skal have både fugt og ilt til at vokse. Det første skridt i måtte mug problemer er at fjerne overskydende fugt og løse problemet, der forårsagede den fugtigere. Fugtige overflader skal tørres grundigt, før de er renset, ved hjælp af våd støvsugere, fans, varmeapparater eller affugtere. Overfladen kan diktere oprydning metode, der virker bedst. Hård, nonporous overflader, såsom keramiske fliser, skal tørres eller skrubbes med et mildt rengøringsmiddel og lov til at tørre. Tæppe kan være nødvendigt at damp rengøres. Drywall skal typisk være revet ud og erstattet. Overflader skal støvsuges med et high-efficiency partikelemissioner air vakuum, når de er helt tørre.

Ultraviolet lys

Nogle beviser viser, at ultraviolet lys kan hæmme væksten af mug, og det kan endda ødelægge nogle forme. En undersøgelse foretaget af Jim Mauch og George Lyle på University of California, Northridge på virkningerne af UV-lys på skimmelvækst angivet skimmel udsættes for ultraviolet lys voksede på ikke mere end 25 procent af satsen af mug venstre i mørket i et kontrolleret laboratoriemiljø.

UV boligarealer

Rengøringsmidler, der beskæftiger ultraviolette lamper kan være effektiv i at ødelægge nogle luftbårne forme samt forme, der aktivt voksende på nogle overflader, ifølge EPA, som anbefaler disse rengøringsmidler kun bruges sammen med andre vandfiltrering systemer og ikke som enkeltstående rengøringsmidler. Allergi forbruger gennemgang hjemmeside bemærker, at UV-stråling kan dræbe skimmel, men det ikke ødelægger spore. Da skimmelsporer ikke behøver at være i live til at forårsage en allergisk reaktion, giver UV-stråling alene ikke en tilfredsstillende løsning. UV sammenholdt med et HEPA filtreringssystem kan bidrage til at reducere mængden af skimmelsporer i en indendørs miljø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com