DIY træ pyntede

April 22

DIY træ pyntede

Dæk er gode steder at underholde Gæster, har en grill, læse en bog eller bare sidde med familien og slappe af. De kommer i alle former og størrelser, fra små dæk knyttet til huse som morgenmad områder til store ø dæk midt i haven. Uanset størrelse dæk du er interesseret i at du kan bygge din egen DIY træ pyntede passer til dine behov.

Instruktioner

•Indstil størrelsen på dæk du ønsker at opbygge, længde og bredde. Rydde området hvor dækket er at være bygget af enhver møbler eller andre elementer. Fjern det øverste jordlag, hvor dækket er skal bygges ned til en dybde af 6 inches, ved hjælp af en skovl. Hvis bunken bygges side af et hus, grave ned 8 inches på kanten længst væk fra huset.

•Kompakt jorden ved hjælp af en plade komprimator, idet man bevarer tilspidset jorden fra 8 til 6 inches i dybden er dækket af en bygning. Grave en 1-foot-dybe hul hver to fod langs omkredsen af dæksareal. Dække jorden i dæksareal med plast plader. Skære huller i arkene hvor huller du gravet er.

•Klippe nok 2 x 4 tømmer til 18 inches lang tid at sætte et stykke i hver 1-foot hul, ved hjælp af en cirkulær så. Placer tømmer i hullerne. Forberede en parti af beton fra 1 del cement, 3 dele sand og 1 del vand. Udfylde hullerne med cement omkring hvert træ. Vente 48 timer for cement til at indstille. Fyld området ryddet med grus op til jordoverfladen. Rake grus flade.

•Klippe to stykker af 2 x 4 til bredden på dækket. Klip to stykker af 2 x 4 til længden af dækket. Måle og tegne en 1 x 1 tommer firkant på hver ende af de 2-tommer-dækkende ansigter af de fire 2 x 4 stykker ved hjælp af en blyant og lineal. Skær kvadraterne ud af stykker med en nedstryger til at forlade 1-by-1-by-4-inch hakkene i hver ende af hver 2 x 4 stykke.

•Tilslut indskåret stykkerne at danne et rektangel. Skrue hjørner af rektanglet sammen bruge L-beslag og undersænket lange skruer til at styrke indskåret leddene. Sted rektanglet på toppen af stillinger cementeret i jorden. Skrue rektangel til hjørnet stillinger ved hjælp af L-beslag og lange undersænkskruer.

•Klippe nok 2 af 4 stykker til bredden af dækket mindre 4 inches til at forbinde en 2 x 4 stykke på tværs af dæk på hvert punkt, hvor der er en støtte post. Skru de 2 af 4 stykker til rektangulær ramme på hvert af disse punkter med undersænket lange skruer. Skrue 2 af 4 stykker til at støtte stillinger ved hjælp af L-beslag. Skru de resterende usammenhængende støtte stillinger til rammen med flad monteringsbeslag.

•Lay det første stykke af pyntede i forreste venstre hjørne af dækket. Skrue pyntede til rammen og først af støtte strøer kører bredden på dækket. Skru den næste stykke pyntede til dæk og støtte strøer så de to stykker er flugter med hinanden i en linje på tværs af dækket.

•Fortsæt skrue pyntede til dæk ramme indtil rammen er fuldt dækket. Lak dæk med udvendig-grade lak og en pensel. Lak støtte stillinger samt den pyntede og rammen. Tillad 24 timer for lakken tørre, før du bruger dækket.

Tips & advarsler

  • Mens vi venter cement til at indstille, kan du angive om opskæring og bygge rammen dæk, herunder opskæring og skrue støtte strøer på plads. Dette vil spare dig tid generelt og dermed gøre dækket klar til brug før.
  • Når opskæring træ, holde hænderne så langt væk fra savklinge som muligt. Dette forhindrer utilsigtet nedskæringer eller afhuggede fingre, hvis kniven smutter eller springer, når det kommer i kontakt med en knude i træet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com