Tag flise pleje

April 22

Tag flise pleje

Et tegltag gør dit hjem tag attraktive, dermed muligvis øge værdien af dit hjem, når du planlægger at sælge den. Selv om denne type tag har potentiale til at sidste år - endda årtier - skal du stadig passe det korrekt for at forlænge dens levetid. Vedligeholde dit tegltag ved at holde det rent og beskyttet fra udenlandske hindringer kræver tålmodighed og opmærksomhed for detaljer.

Vask

For en langvarig tegltag, overfyldes taget. Brug en højtrykspuler for at rydde væk debris som alger, moss, fyrrenåle og snavs, men sørg for pres skive enhed ikke producerer vand på den højeste hastighed til rådighed, som kan skade de skrøbelige fliser. Gælde ikke mere end 1.200 pund pr. kvadrattomme af pres på dit tag.

Vægt

Undgå at placere ekstra vægt på et tegltag, om taget er lavet af skifer, beton eller ler flise. Hvis du beslutter at tage en stige på taget til at overholde dets tilstand, gå ikke på fliser, som dette kunne få dem til at bryde eller knæk. I stedet ser på taget visuelt fra din stige mindst en gang om året.

Fugemasse

Anvende en fugemasse til dine tagsten at holde alger og mos fra vokser på dit tag. Dette ikke kun holder dig fra at skulle vaske taget så ofte men også holder dit tegltag fra at blive en skamplet for byen.

Manglende blok mos og alger fra dit tag fliser ved hjælp af en fugemasse forårsager revner i fliserne eller får dem til at få fyldt op og til sidst mislykkes, fordi mos vokser under kanten af fliserne og i de områder, hvor fliserne overlapper. Denne aflejringskegler bevarer vand, således ikke tillader din Tag substrat til at tørre ud, hvilket fører til forringelse af det substrat. Desuden får resterne undertiden hele taget ikke til afløb og tørre ordentligt, resulterer i potentielle problemer med skimmelsvamp i dit hjem.

Ødelagte fliser

Leje en professionel til at erstatte nogen tagsten, der er revnet eller beskadiget, da ødelagte fliser giver mulighed for vand eller sne til at sive ind i dit hus. Hvis du bemærker utæt på indersiden af dit hus - for eksempel, kan ikke våd gips eller rådnende træ-- men lokalisere den nøjagtige område af kilden til problemet på dit tegltag, gå ind i dit hjems loftet til at forsøge at finde i nærheden af den ødelagte flise. En professionel kan også gøre dette for dig, især fordi, selv om en lækage starter undertiden i ét område, vandet fra at lække strømmer til et andet område før manifesterer sig inde i dit hjem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com