Hvordan man kan stoppe en Aerosol lækage

April 22

En aerosol er en blanding, der består af faste partikler suspenderet i gas i en trykisoleret objektbeholder. Den mest almindelige brug af aerosoler er i hairspray og spraymaling. Når frigivelse objektbeholderens pres, typisk projekter med en vedhæftet dyse, den ekspanderende gas partikler i form af en fin tåge. På grund af dette pres, vil en punktering i beholderen utilsigtet frigive indholdet på en accelererende. Stoppe denne type trykisoleret lækagen kræver en anden tilgang end en skubbes væske lækage.

Instruktioner

•Peg lække fra dit ansigt til at undgå at få aerosol løsning i dine øjne.

•Applicer et lille stykke gaffatape til beholderen over placeringen af lækagen. Anvend pres med tommelfingeren og glat båndet over webstedet punktering. Gaffatape og dets klæbende er vandtæt, hvilket gør det muligt at skabe en lufttæt forsegling uanset hvis området er vådt eller ikke. Det høje tryk i beholderen kan løsne den lille stykke tape over tid, så dette er kun en midlertidig løsning, som vil tillade dig at styrke seglet uden beholder fortsat at sprøjte dens indhold.

•Reinforce midlertidig seglet af indpakning yderligere gaffatape stramt omkring beholderen mindst tre gange. Sørge for båndet dækker beholderen mindst to inches over og under punktering. Dette giver en fuld dækning lufttæt forsegling, der vil permanent stoppe lækagen.

Tips & advarsler

  • Aerosol løsninger er potentielt brandfarlige. Forsøg ikke dette reparation mens i nærheden af åben ild, varme element eller tændt cigaret.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com