Sådan reparation Sagging tag spær

April 22

Sådan reparation Sagging tag spær

Spær er skrå stykker af træ som tag pyntede er naglet. Spær bære vægten af taget og regn eller sne, der falder på den. Sagging spær kan være resultatet af talrige kraftigt snefald eller utilstrækkelige loft strøer. Loftet bjælker er placeret i enderne af spærene til at holde spær fra breder sig ud og sagging. Realignment i spær kan løse sagging.

Instruktioner

•Undersøg spær for revner og beskadigede eller ude af justering tværbjælke bøjler. Bemærk det sted, hvor skaden opstår.

•Force åbne halvtosset slutningen af en sagging spær med en træ mejsel. Fjerne mejslen og våde revne med en våd klud. Sprede polyuretan lim til knæk med en stiv børste. Placer en fascia board op under taget beklædningen, og søm det med en hammer på tværs af enderne af spær at styrke dem.

•Læg en ny spær, der er af samme størrelse som sagging spær flush mod sagging spær. Fastgør det nye spær til centrale bom og gulv bjælker med enten indramning søm eller skruer. Negle sagging spær og nye spær sammen med indramning negle og en hammer til at skinne sagging spær.

•Reinforce enhver overlappende loft strøer med indramning søm eller skruer. Tilspænd alle bøjler bruges til butt loft strøer mod en stråle ved at erstatte søm eller skruer i bøjler.

•Measure omkring en tredjedel af stigningen fra tag toppen på hver tredje sæt af spær med en måling af tape og markere den. Nail stemmelighed krave på hver tredje sæt af spær at forhindre spær i at sprede sig fra hinanden og sagging.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com