Hvordan til at identificere en Florida Citrus træ

April 22

Hvordan til at identificere en Florida Citrus træ

Floridas varme, subtropiske klima gør det det perfekte sted for citrusfrugter til at vokse. Typer af citrus frugter fundet i Florida omfatter appelsiner, mandariner, citroner, limefrugter og grapefrugt. Fleste af citrus frugttræer er fundet i det sydlige Florida, og at identificere dem er moderat let.

Instruktioner

•Measure højde på træet med målebånd; bruge stigen, hvis nødvendigt. Citron og lime træer er blandt de mindste af citrustræer og lindetræer normalt stå omkring 13 fod høje. Citrontræer stå omkring 20 fod høje. Appelsintræer er meget højere, spænder fra 30 til 40 fod dyrearten. Grapefrugt træer er det højeste, på 50 fødder.

•Undersøg bladene af træet. Grapefrugt blade er lysere i farven og 2,5 inches tværs, mens orange træ blade er 1,5 inches tværs. Citron og lime blade ligner hinanden i form og størrelse, og er en meget mørk grøn farve.

•Undersøg frugten af træet, hvis det er muligt. Grapefrugt vil være den største af citrusfrugter, med gule eller rødmende pink og gul hud. Appelsiner og mandariner varierende størrelser og orange i farve, mens citroner og limefrugter er fodbold-formet og gul og grøn henholdsvis. Smagning og undersøge frugt kan give en nem måde at identificere hvilken type af citrus træet er, men det kan være risikabelt, hvis frugt ikke er moden: appelsiner, grapefrugt og citroner alle begynder som sur, grøn frugt, der ligner limefrugter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com