Instruktioner til at bygge et træ hegn

April 23

Instruktioner til at bygge et træ hegn

Hvis din værftet har brug for et nyt hegn, kan du prøve at bygge det selv i stedet for at betale en entreprenør. En simpel plankeværk kan bygges på én dag, især hvis du har adgang til en post hul gravemaskine til at fremskynde processen. Fugt og vinden er de vigtigste farer til et plankeværk, så tænk over vejret i dit område, når de køber tømmer. Trykimprægneret træ kan koste mere end ubehandlede træ, men det vil også vare længere.

Instruktioner

•Plan ud linjen for hegnet. Sørg for der er ingen træer, klipper, buske eller andre forhindringer i vejen.

•Kontroller stakes i jorden langs din ønskede hegnet linje, afstand mellem dem seks til otte fødder fra hinanden, afhængigt af hvilken type hegn du installerer. Brug seks-fods mellemrum mellem indsatserne for et hegn lavet af tunge træ eller hvis du bor i et område med barske vejrforhold.

•Anvend en post hul gravemaskine eller en skovl til at lave et hul, der er en tredjedel så længe dit hegn post på hvert punkt, hvor du har lavet en indsats. Line hvert hul med et par inches af småsten eller grus til at gøre det muligt for dræning.

•Start i den ene ende af din linje af huller. Placer en post i det første hul og fylde området omkring det med quick-tørring beton. Flytte til hul i den fjerneste ende af linjen og Gentag dette trin for at installere posten.

•Tillad beton tørre, derefter køre en streng fra én post til den anden. Brug denne linje som en guide til at installere resten af dine hegnspæle. Lad beton for indlæg tørre før montering skinnerne.

•Tag afstanden mellem dine hegnspæle og dobbelt it. Dette vil være længden af de øverste skinner af dit hegn. Måle og klippe flere 2 af 4s til denne længde. Det nøjagtige antal 2-af-4s du har brug for, afhænger af den samlede længde af hegnet du bygger. Sæt de øverste rails på linje af hegnspæle og sikre dem med negle.

•Measure fra indersiden af en hegnspæl til indersiden af næste. Dette vil være længden af din bund skinner. Måle og skære nok 2-af-4s til at udfylde hullerne mellem alle hegnspæle. Vedhæfte bund skinner til hegnspæle af kørsel neglene diagonalt i stillingerne på begge sider.

•Hav en assistent holde en hegn bord eller præformerede panel mod hegnet som du drive søm ind i top og bund skinner til at fastgøre den. Gentag denne proces for at knytte alle bestyrelser eller paneler til hegnet.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsudstyr gerne beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske, når du bruger en elektrisk så eller sømpistol. Aldrig til formål en sømpistol på dig selv, en anden person eller et dyr, selv om det ser ud til at blive losset. Der kan stadig være et søm venter i salen til at blive fyret.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com