Badekar fremstillet fra Ko trug

April 23

Både badekar og ko trug, ofte omtalt som husdyr vandtanke, er designet til at holde vand. Badekar fremstillet af en metal eller træ husdyr vandtank ville tilføje en vestlige flair til ethvert badeværelse indretning. Husdyr tanke er lejlighedsvis bruges til et varmt badekar.

Fordele

Husdyr vand lavpunktet vil sandsynligvis være mere økonomisk end et badekar. Metal eller træ husdyr tanke har et rustikt look, som kan passe med indretningen af en ranch bunkhouse type badeværelse. Du kan også bruge tanke udendørs til at skabe en mulighed for badning under himlen.

Ulemper

Træ eller metal husdyr tanke kommer ikke udstyret med bunden afløb. Der er også nogen hældning til bunden af tanken at tillade komplet dræning af tanken, hvis du føjer en bunden afløb. Sider af de fleste stock kampvogne er højere end et badekar, som kan gøre indtastning eller spændende karret vanskeligere og endda farligt.

VVS

Du kan montere den balje vand vandhaner på væggen over husdyr vandtank. Du kan montere en afløb i gulvet i tank med en kompression montering og tilslutte afløbet under brug med en gummiprop. Du kan udfylde udendørs badekar med vandslanger forbundet til vandhaner i hjemmet og dræn dem på jorden.

Plast vandtanke

Plast husdyr vandtanke har ikke romance af et træ eller metal tank, men tilbyder bedre isolering og vil holde varmt vand varmere for en længere periode. De har også ikke korrosion spørgsmål undertiden forbundet med en metal vandtank.

Cowboy spabade

Husdyr tanke er almindeligt anvendt sammen med en propan eller træ fyret varmelegeme til at oprette hvad er undertiden benævnt spabad cowboy. Disse bøtter tilbyder ikke nogen pumper til at cirkulere vandet og skabe spa type effekt, men tilbyder en opvarmet vand blød til en billigere pris end en standard spabad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com