Sådan reparation Sagging kabinetter

April 23

Sagging kabinetter er et tegn på at somethings er gået galt. Der er forskellige grunde til, hvorfor kabinetter synke. Det skyldes primært forkert installation, svag skruer eller kabinet fejl. Uanset grunden, er rettelsen forholdsvis enkel, medmindre din fryser er beskadiget. I de fleste tilfælde at fjerne skabene er ikke nødvendigt, men du skal muligvis delvist løsne kabinetter fra hinanden.

Instruktioner

•Sæt en 2 x 4 på disken til at beskytte bordplade og skære blokke der vil passe mellem 2 x 4 på tælleren og kabinetter. Skub træ shims mellem blokkene og kabinet til at holde blokkene LUN. Hvis du har en granit toppen eller anden skrøbelige skrive, placere to 2 af 4s på tælleren og kun anvende pres hvor der er solid støtte under top til at holde toppen fra at bryde. Det er vigtigt at anvende pres kun til sider eller bagsiden af kabinetter til at forhindre skader på skabene.

•Løsn væg skruer af kabinettet og derefter løfte kabinet og slide i shims til at hæve kabinettet. Hjælper det for at have en hjælper til at placere kilerne, mens du ophævelse og stabilisere kabinetter. Hvis kabinetterne ikke løfte nemt placere en shim på bunden af blokken, så blokken er lidt vinklede og tryk forsigtigt på blokken for at løfte kabinettet. Gør dette for hele målgruppen af frysere, der har sagged indtil de er stramme med loftet.

•Drill en 3/16-inch pilot hul i de eksisterende huller eller over eller under de oprindelige huller hvis de oprindelige huller er for store allerede. Vinkel hullerne lidt opad, som vil hjælpe trække kabinetter opad og mindske chancerne for skruerne bøjet over tid. Sikre kabinetter til væggen med No. 10 2 1/2-tommers kabinet skruer. Kabinet skruer har store, runde, flade hoveder og en lav profil.

•Hvis du har en etageadskillelsen over din frysere, bor 3/16-inch pilot huller vinklet mod 2 af 2 ramme af etageadskillelsen i nærheden af forsiden af kabinetter og installere 4-tommer drywall skruer.

Tips & advarsler

  • No. 10 2 1/2-tommer træ skruer kan også bruges. En trim ring er tilføjet eller hullerne er mod irreversible, således at skruerne er flugter med bagsiden af skabene.
  • Vær forsigtig, mens løsne og fjerne skruerne, så at skabene ikke falder. Arbejde på en sektion ad gangen og sikre det fast før man går videre til den næste afsnit. I ekstreme tilfælde, kan du nødt til at arbejde på en kabinet ad gangen i stedet for en linje af kabinetter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com