Formålet med en hånd boremaskine

April 23

Formålet med en hånd boremaskine

I betragtning af de fremskridt, der er fundet inden for moderne teknologiværktøjer, er det nemt at spørgsmålet hvorfor nogen ville bruge en hånd-cranked crafting værktøj i dag. Men hånd bore stadig bevarer ægte, funktionelle brug for træbearbejdning og relaterede crafting.

Definition af en hånd boremaskine

En hånd bore repræsenterer en manuel version af en boremaskine. Værktøjet har stadig en drill bit, der bider i emnet materiale og det kræver energi at bore. Men i modsætning til elværktøj, energikilde med en hånd bore er brugerens egne hænder, arme og skuldre. Manuel hånd Boremaskiner er begunstiget af træarbejdere, fordi de giver specifikke kontrol ikke tilgængelig med en boremaskine. Design bruger et håndtag, der ture eller kranksæt i en cirkel. Denne energi kan oversættes via en række meshing gear til en kraft, der ture chuck holding drill bit. For at holde tingene på plads, omfatter hånd bore et håndtag på anden enden, overfor borehoved, at stabilisere værktøjet og opretholde presset.

Fleksibilitet

Hånd boremaskiner kan bruges på en række materialer, så længe den manuelle energi er tilstrækkelig til at bore. Drill-hullers størrelser varierer afhængigt af borehoved bliver brugt. I gennemsnit, kan dette variere fra en meget lille lokalisere til så meget som ¼ tommer diameter. Smartere modeller omfatter mekaniske muligheder for flere boring hastigheder fra den manuelle magt forudsat, svarende til hvordan en 10-speed cykel arbejder med forskellige gearing valg og relaterede output.

Ansøgning

Kontrol aspekt er de mest vellidt funktion af en hånd bore. I modsætning til en boremaskine tillader hånd bore komplet hastighed brugerkontrol. For eksempel, kan en præcis drill punkt gøres uden at bore gennem et materiale. Disse øvelser skal imidlertid anvendes korrekt. Lodret program giver de bedste resultater. Forsøger at bruge en hånd bore i en vinkel eller sidelæns vil resultere i fejl og skred.

Værktøjsstørrelse

Værktøjsstørrelse vedrører arbejde resultater. Større hånd Boremaskiner oversætte yderligere boring energi gennem gearing. Dette betyder, at brugeren har til at give ekstra cranking effekt. Hvis en boring kræver betydelig styrke, kan du overveje at bruge en boremaskine. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en hånd bore finesse eller afslutte jobbet.

Sikkerhed

Brugere bør undgå at blive vildledt af den gennemsnitlige håndværktøjet lille størrelse. Brugere kan komme til skade ved hjælp af en håndværktøj på grund af forsinkelse, boring fejl eller uopmærksomhed. Materialet bliver boret bør altid være sikret. Tilstrækkelig arbejdsområde giver clearance, så en bruger ikke støde mod andre varer mens du prøver at bore. Endelig, undgå overtryk på meget små borehoveder, da de har en tendens til at bryde.

Vedligeholdelse

Lig hånd gearing eller mesh-krank design, hånd Boremaskiner bør opretholdes til at forbedre fortsatte brug. At holde gearingen, ren og olieret forhindrer rust og skader. Skiftende ud slidt borehoveder også gør sikker på fungerer boret korrekt, når det er nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com