Sådan bruges en fransk afløb til at stoppe Erosion

April 23

Erosion på en ejendom er forårsaget af vinden eller regnen, som blæser eller skyller jorden. Skråninger på en ejendom hvor vandet løber er nogle af de vigtigste områder, hvor erosion opstår. Du kan begrænse erosion i disse områder ved at omdirigere strømmen af vand. Ved at bygge en fransk afløb i områder af din ejendom udsat for oversvømmelser på grund af regn, kan du sende vandet underground i stedet for at tillade regn til at erodere det øverste jordlag.

Instruktioner

•Dig en fransk afløb grøft på ethvert område af en ejendom hvor erosion er et problem. Grave renden mindst 12 inches dyb og 6 inches lang, selv om et større afløb holder mere vand og kan være gavnligt i områder med store jord afstrømning.

•Ret fransk afløb skyttegrav ned hældning eller skråning hvor afstrømningen opstår, indtil du når til et safe afsætningsmulighed for vandet, der strømmer ned i afløbet. Ideel afsætningsmuligheder for en fransk afløb omfatter damme eller søer på en ejendom eller lavtliggende områder hvor vand kan sikkert ophobes uden skadelige planter eller bygninger.

•Dæk hele renden med landskab stof. Tryk landskab stof ned i hjørnerne af renden, således at det fuldt ud linjer i bunden og siderne med 3 til 6 inches af supplerende stof, der strækker sig over jordoverfladen på hver side af renden.

•Fyld fransk afløb grøft med ca 3 inches af grus. Lægge den slidset rør over grus i midten af renden med slots opad. Bruge så mange længder af rør, som nødvendigt, forbinder hver længde med rør stik.

•Dæk rørsystem med mere grus. Hvis du ønsker at lægge sod over den franske afløb, når det er færdig med at blande det med resten af landskabspleje, lå 3 mere inches af grus, fold de ekstra længder af landskab stof på hver side over toppen af grus og fylde den resterende del af renden med jord du fjernet fra skyttegrav.

Hvis du vil ønsker ikke at lægge sod, så de franske afløb er nemme at finde i din landskab, lå 3 inches af grus, fold landskab stof over grus og fylde renden med værftets sand til omkring 2 inches under jordoverfladen.

•Lay spadestik over den franske afløb fyldt med jord. Roll sod med en græsplæne roller at gøre en fast forbindelse. Hvis du fyldt fransk afløb med sand, fylde i top 2 inches med 1-tomme rock.

Tips & advarsler

  • Der er mange variationer af den franske afløbssystem. Så længe alle komponenterne er der, vil nogen af disse systemer arbejde. Et alternativt all-naturlige system kan opbygges ved at fylde renden helt med grus, ikke lægge nogen rørføringer og så tyngdekraften naturligvis direkte vand ned i renden og i en passende afløb.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com