Bønne plante

April 24

Bønner er en fantastisk kilde til protein og er meget billigt at vokse. De involverede i bønne voksende indsats er forholdsvis minimal og ukompliceret, selv om der er et par vigtige punkter at huske på. Det væsentlige, bliver dine største bekymringer med kvaliteten af jorden og dens forberedelse, klima (bønner behovet for varme og sol) og ordentlig afstanden mellem frøene.

Bedste sæson og klima

Det bedste tidspunkt at plante en række bean er i begyndelsen af en varm sæson, som langt ind i foråret efter nogen frost er kommet og gået. De er et varmt vejr anlæg og ikke er hårdfør nok til at håndtere kolde klimaer. Selv om foråret ankommer tidligere end sædvanligt hvor du bor, det ikke er en god idé at plante bønner indtil en uge efter den sidste frost, som jorden kan stadig indeholde delvis frosset fugt. Den bedste jord temperatur for bønne plante er ca 60-70 grader F.

Derudover skal bønner plantes i direkte sollys. Ideelt set, hvad du bør stræbe efter er en sen-foråret plantning, efterfulgt af en tendens og ekstra plantning gennem sommeren. Ethvert fald beplantning skal ske indendørs i et varmt rum i nærheden af et vindue med direkte sollys.

Plantning af bønner

Den jord, hvorpå du plante din frø bør være løs og godt befrugtet med kompost og/eller gødning. Bønne frø skal plantes ikke dybere end 1 tommer i din have seng, et par inches fra hinanden for tilstrækkelig voksende plads. Hvis du er trykket i rummet, vil plantning parallelle dobbelte rækker, adskilt af en fod af plads, udnytte en trange plantning overflade til maksimal effekt.

Pole bønner, på den anden side har brug for mere plads; plante pole bønne frø halv en fod fra hinanden, i rækker, der er op til 3 fødder fra hinanden. Det er også vigtigt at bemærke, at pole bønner behøver en support til at sikre at, således at de kan vokse opad. Disse understøtter kan være alt fra en aktiepost i jorden til en hegnspæl til et ståltrådshegn, selv. En velplejet pole bønne plante kan vokse så højt som 15 fod.

Tendens til plantet bønner

Den jord, hvor dine bønne frø er plantet skal være løs, befrugtede og ikke alt for fugtig. Spiring af frø bliver problematisk, når jorden er også mættet med vand, fører til forringelse af frø, før det får en chance for at spire, og undertiden mætning kan føre til at rådne.

Bønner spire også forholdsvis skrøbelige rødder, når de er voksende, nødvendiggør en mere overfladisk lugning og lugning proces. For at afskrække weed overvækst uden at ødelægge dine bønne planter, Sørg for ikke at gouge for dybt eller for tæt ind i jorden omkring planterne.

Bean planter skal vandes en gang om ugen, selv om meget varme og tørre magi kan kræve to vandingerne i løbet af en uge. En barkflis pile afklippet græs, halm eller blade er fremragende til at holde nødvendige jord fugt i, uden alt for mætte jorden. Biller elsker også, at angribe bean planter og lever af bladene. Du vil sandsynligvis nødt til at vælge disse i hånden på en regelmæssig basis.

Det er bedst at plukke bønnerne, når de er tørre, som plukke dem, når de understøttende plante er våd fra dug eller regn kan forårsage anlægget for at blive smittet med pest. Sørg for ikke at vride eller afbryde enhver stilke på bønne plante, som--ligesom bønne plante rodsystemer--har en tendens til at være skrøbelige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com