Sådan Fix en karnap, hvor kun ét vindue skal udskiftes

April 24

Sådan Fix en karnap, hvor kun ét vindue skal udskiftes

Karnapper tillade sollys ind i dit hjem, men samtidig give en æstetisk omdrejningspunkt, der tilføjer værdi til hjemmet. Imidlertid kan en vildfaren kugle eller kastet sten forårsage en uønsket knæk på din ellers intakt karnap. I stedet for at ansætte en professionel til at skilles helt ad vinduet for at fastsætte en enkelt rude, kan du udføre reparation selv uden dyre værktøjer eller produkter.

Instruktioner

•Locater en udskiftning rude, der er cirka en ottendedel tomme mindre end brudt vinduet 's dimensioner. Dette sikrer de nye rude glider på plads uden brud eller revner.

•Brug arbejdshandsker og sikkerhed goggles før behandlingen af vinduet. Hvis vinduet ikke er helt brudt, markere et X over vinduet med malertape. Dække vinduet med et håndklæde, og derefter fast på det med et håndklæde, bryde glas. Rene glas skårene og placere dem i en plasticpose til rådighed før du fortsætter.

•Scrape væk kit, også kendt som glasur, omkring ruden med en spartel. Hvis glasuren ikke er budging, omhyggeligt blødgøre det med en varmepistol. Holde pistolen på mindst 6 til 8 inches væk fra vinduet. Arbejder det frem og tilbage løsner glasur.

•Dæk nyligt eksponerede træ rammen med et tyndt lag af fast-tørring primer. Anvende primer med en lille pensel skaber en vandtæt forsegling på den fritliggende træ. Lad primeren tørre i mindst tre til fire timer, eller efter pakke retninger.

•Installer en perle af klar silikone caulk omkring vinduesrammens perimeter. Denne caulk giver et blødt sted hvor glasset hviler inde i rammen.

•Installation udskiftning Glarmester point forhindrer, at den nye rude glider. Skubbe de første to punkter i hver side af rammens top med din behandsket finger cirka 2 inches væk fra hjørnerne. Installere den anden to Glarmester punkter i rammens bund sider 2 inches væk fra hjørnerne. Indsæt skruerne helt i rammen med en skruetrækker.

•Work udskiftning Glarmester putty mellem hænderne gør det bøjelig. Rul nok kit til at omfatte alle fire af den nye rude udvendige kanter. Arbejde putty omkring ruden med fingrene. Holder en spartel med en 30-graders vinkel og glat ned putty, arbejder det videre ind i området mellem rude og skærf.

Tips & advarsler

  • Lade det helt tørre, kit mindst 48 til 72 timer, før male det til at matche den rude indramme.
  • Rullende putty at mellem en fjerdedel og tre-ottendedele inches i diameter skaber en vandtæt forsegling omkring udskiftning rude.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com