Hvordan man korrekt rense læder

April 24

Hvordan man korrekt rense læder

Robust, slidstærk og smukke, læder er et populært materiale, som bruges til at oprette alt fra sko og tasker til sofaer og jakker. Høj kvalitet lædervarer generelt repræsenterer en betydelig finansiel investering fra ejeren. Men med ordentlig pleje læder varer vil vare i årevis, hvilket gør dem godt pengene værd. Selv om der er nogle variationer i vedligeholdelse af bestemte varer, generelt rengøres alle læder på samme måde.

Instruktioner

•Tag nogen pletter eller misfarvninger før virksomhed en generel rengøring. Mix 1 tbsp. fløde af tandsten og 1 tbsp. citron saft i en lille skål. Spred blandingen over alle områder af misfarvning, arbejder pastaen forsigtigt ind i materialet. Vente 15 minutter og derefter tørre sæbe væk med en fugtig klud.

•Pour 2 tsk mild flydende håndvask sæbe i en stor skål. Tilføj 1 qt. af varmt vand og rør rask indtil løsningen begynder at skum.

•DIP hjørne af en blød klud i sæbevand. Vride kluden fast for at fjerne eventuelle overskydende væske og tryk derefter på den fugtige stof mod læderet. Arbejde sæbeopløsning over materialet ved hjælp af små, cirkulære bevægelser. Re våd klud efter behov ved at dyppe den tilbage i sæbeopløsning.

•Dampen en anden klud med almindeligt vand og bruge det til at tørre sæberester væk. Buff materiale med et rent håndklæde til at tørre. Lad læder hvile i 30 minutter.

•Sæt ¼ kop olivenolie i en dyb tallerken. Wrap en blød klud rundt om din pegefinger og derefter dunk materialet ind i olie. Gnid den olieret klud over læder, arbejder fra toppen af punktet til bunden, indtil det hele stykke er godt konditioneret. Tør overskydende olie væk med papirservietter.

Tips & advarsler

  • Disse instruktioner er til regelmæssig, færdig læder--ikke ruskind.
  • Teste nogen renere eller balsam i en inconspicuous område, såsom en indvendig søm, før du kan foretage en mere generel anvendelse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com