Hvordan installerer jeg høj vind Vinyl sidespor?

April 25

Hvordan installerer jeg høj vind Vinyl sidespor?

Vinyl sidespor er designet til at tilføje mere elegance og charme til et hjem og giver ekstra beskyttelse til hus når installeret over mursten, blok eller træ. For visse områder af landet, sidespor vil gennemgå alvorligt kraftig vind og kraftig regn. For disse områder anbefales det at installere høj vind vinyl sidespor for at forhindre det i at flå under en storm. Dette sidespor er lavet lidt anderledes end almindelige sidespor; Det har en dobbelt sømning hem, et større areal til låse i træbeklædningen og er lavet af tykkere vinyl.

Instruktioner

•Measure område af huset, der skal sidespor til at finde ud af, hvordan meget vil være nødvendig. En kasse med sidespor generelt dækker 200 kvadratfod. Hvert stykke af sidespor er 10 fod 6 inches lang. Sidespor også kommer i mange forskellige farver.

•Nail starteren strimmel i bunden af huset begyndelsen på det venstre hjørne. Sørg for starteren strip er niveau på tværs af hele huset og bruge en kridtstreg som en guide. Hammer søm ind i midten af hullerne i strimlen. Et søm hver to huller vil gøre arbejdet. Installere Jørgensen-kanal skitserer siderne og toppen af huset hvor træbeklædningen vil køre. Læbe af J-kanal vil dække træbeklædningen og hjælpe med at holde den intakt. Hammer i et søm hvert par af huller som det var tilfældet med starteren strip.

•Tag først stykke af sidespor og lås det ind i starteren strip. Start på foundation og arbejde. Søm midt i hver anden hul over det hele stykke af sidespor. Efterlade et hul på 1/32-tommer mellem lederen af neglen og panelet. Søm den hele første række lige over på den samme måde. Da den nåede i slutningen af området, skære sidespor med tin snips hvis det er nødvendigt at passe ordentligt. Når sidespor sektioner overlapper, gøre overlapning fra gaden for at skjule den.

•Flyt til den anden række. Fastgøres i den anden brik ved at skubbe panelet fra bunden, indtil det er låst på plads. Derefter søm sidespor i ligesom de forrige trin. Fortsæt denne proces indtil hele området af huset er dækket. Indskrive al mulig par i rækker for at sikre opretholdes. Hvis det begynder at glide, foretage justeringer lidt ad gangen over et par rækker på rette niveau. Installere en efterbehandling strimler på toppen af huset og passe den sidste række af sidespor ind i den. Du benytter normalt en crimper til punch mærker i det øverste panel til at låse det på den efterbehandling strimler.

•Når du arbejder med windows, installere Jørgensen-kanal omkring vinduet og skær med tin snips i en vinkel til at passe omkring vinduet. Køre vinyl sidespor op til J-kanal og låse den nedenunder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com